مرفاوي: تعويضهايم براي كنترل بازی بود
عبدالصمد مرفاوي گفت: بازيكنان استقلال از موقعيتهاي خود استفاده نكردند.
به گزارش ايسنا، سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در پايان بازي تيم خود برابر ملوان انزلي كه با نتيجهي مساوي بدون گل در ورزشگاه تختي انزلي پايان يافت، با اعلام رضايت از روند بازي و بازي تيم خود اظهار كرد: هر دو تيم فوتبال خوب و با برنامهاي را به نمايش گذاشتند ولي موقعيتهاي استقلال مناسبتر بود اما، بازيكنان ما موفق نشدند از موقعيتهاي خود بهرهي لازم را ببرند.
وي وقفه ايجاد شده بر اثر مشكل نور ورزشگاه در نيمهي اول بازي را در روند تيمي خود مثبت ارزيابي كرد و درخصوص بازسازي چمن ورزشگاه انزلي گفت: بازيكنان از سفت بودن زمين و پر نبودن چمن آن گلايه داشتند.
مرفاوي در رابطه با سوالي درخصوص اظهارنظر "شرفي" پيش از شروع فصل، شرفي را پيشكسوت استقلال ناميد و گفت: دليلي نميبينم در اين خصوص اظهارنظر كنم چرا كه فقط خداوند آينده را ميداند و اميدوارم همهي ما به وجدان خود بازگرديم.
سرمربي استقلال در رابطه با وضعيت جان آريو و جباري اظهار داشت: جان آريو تمرينات اختصاصي خود را آغاز كرده و ظرف روزهاي آينده در تيم جاي ميگيرد. ولي در رابطه با جباري منتظر اعلام نظر پزشكها در روزهاي آينده هستيم.
مرفاوي ناراحت شدن بازيكنان از عدم حضور ثابت در تيم را امري طبيعي ارزيابي كرد و آن را نشانهي غيرت هر بازيكني دانست و گفت: براي هر بازي با توجه به شرايط آن بازي، تيم حريف و آمادگي بازيكنان در تمرينات تيم ارنج ميشود و ناراحتي احتمالي هر بازيكني امري طبيعي است كه بيانگر وجود انگيزه و غيرت براي حضور در تيم از سوي آن بازيكن است.
مرفاوي از اظهارنظر در رابطه با داوري بازي خودداري كرد وافزود: اشتباه داوري جزيي از فوتبال بوده و امري طبيعي است و اميدوارم با صبر و تحمل شاهد بهتر شدن سطح داوري فوتبال كشورمان باشيم.
وي دفاعي بودن تعويضهاي خود در برابر تعويضهاي احمدزاده را رد كرد و گفت: با توجه به روند بازي و براي كنترل بازي تعويض كردم.


