صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ضوابط «استخدام» در آموزش و پرورش اعلام شد

کد خبر: ۶۱۵۲۱۸
| |
3726 بازدید

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص ضوابط استخدام در این وزارتخانه گفت: در کمترین حالت اینطور است که به ازای بازنشسته شدن هر سه نفر در آموزش و پرورش، یک نفر استخدام شود.

به گزارش فارس، سیدمحمد بطحایی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «به ازای هر چند نفر بازنشسته در آموزش و پرورش استخدام جدید انجام می‌شود؟»، اظهار داشت: بر اساس مصوبه، در دستگاه‌های غیرحاکمیتی یک به سه است یعنی با خروج سه نفر، یک نفر وارد آموزش و پرورش می‌شود و اگر حاکمیتی باشد، به ازای هر یک نفر، یک نفر باید جذب شود.

وی افزود: به جهت اختلالی که در ساماندهی نیروی انسانی داریم و در جایی تراکم نیرو و در جایی با کمبود نیرو مواجه هستیم، در تلاش هستیم تا از این فرصت استفاده کنیم و نیرویی که بازنشسته و خارج می‌شود با اصلاح ساماندهی نیاز به ورودی جدید کاهش پیدا کند.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر این نکته که کمترین حالت اینطور است که به ازای بازنشسته شدن هر سه نفر در آموزش و پرورش، یک نفر استخدام شود، خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت بر اساس اعداد و ارقام اعتقاد دارد که در سالهای 1388 تا 1392 که طرح مهر آفرین وجود داشت ظرفیت جذب آینده پیش خور شده است و یعنی آموزش و پرورش جلو جلو بیش از آنچه که ظرفیت داشته باشد را جذب کرده و سازمان مدیریت روی این موضوع یک اختلافی هم با ما دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟