صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درخواست روسیه از عراق و ایران

روسیه از عراق و ایران خواست اجازه بدهند مسکو از حریم هوایی آن‌ها برای پرتاب موشک‌های کالیبر استفاده کند.
کد خبر: ۶۱۵۰۰۶
| |
8753 بازدید
روسیه از عراق و ایران خواست اجازه بدهند مسکو از حریم هوایی آن‌ها برای پرتاب موشک‌های کالیبر استفاده کند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری العهد، یک منبع دیپلماتیک روسیه به خبرگزاری اینترفکس گفت: وزارت دفاع روسیه هفته گذشته از عراق و ایران خواست به مسکو اجازه بدهند از حریم هوایی آن‌ها برای پرتاب موشک‌های بالدار استفاده کند.

وزارت دفاع روسیه روز دوشنبه از آغاز رزمایش‌های تاکتیکی در دریای خزر با مشارکت ناوهای حامل موشک‌های بالدار دوربرد "کالیبر" و کشتی‌های دیگر خبر داد.

هدف از این رزمایش‌ها آزمودن میزان قدرت نیروهای دریایی و ناوها برای مقابله با حوادث تروریستی احتمالی است.

روسیه همزمان نیز رزمایش‌های تاکتیکی را به همین منظور در دریای مدیترانه آغاز کرد.

در این راستا ولادیمیر کوموییدوف، رئیس کمیته دفاع در مجلس دومای روسیه گفته است که عراق و ایران گذرگاه هوایی را برای شلیک موشک‌های بالدار بر حریم هوایی‌شان ایجاد خواهند کرد.

وی ادامه داد: این امکان برای این کشور فراهم خواهد شد و ما همواره به این دو کشور کمک‌هایی داشته‌ایم که آنها نیز از ما قدردانی‌ کرده‌ان که بازگذاشتن حریم هوایی‌شا برای شلیک موشک‌های ما یکی از این اقدامات آنهاست و این مساله با هماهنگی انجام می‌شود.

این مقام روس که فرمانده سابق ناوگان دریایی روسیه در دریای سیاه نیز بود،‌ گفت:‌ اطمینان دارم که حملات روسیه به تررویست‌ها در سوریه به واسطه موشک‌های کالیبر تاثیر مثبتی بر روند عملیات نظامی در کشور داشته باشد. موشک‌های کالیبر سلاح‌های دقیقی هستند که به خوبی اهداف خود را تعیین می‌کنند و قادرند اهداف خود را هر چه قدر هم که خطرناک باشند،‌ هدف قرار دهند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟