داعش 6 تن از اهالی موصل را در قیر داغ انداخت

کد خبر: ۶۱۴۵۰۸
| |
9780 بازدید
یک منبع محلی در شهر موصل اعلام کرد که داعش شش تن از ساکنان این شهر را با انداختن آنها در قیر داغ اعدام کرده است.

به گزارش ایسنا، این منبع در مصاحبه با سومریه نیوز گفت: داعش شش تن از اهالی شهر موصل را به اتهام همکاری و تماس با دستگاه‌های امنیتی در مقر فرماندهی عملیات نینوا اعدام کرد.

وی افزود: اعدام این افراد پس از صدور حکم از سوی دادگاه شرعی داعش انجام شد و این افراد در مخزن‌هایی که در آنها قیر بسیار داغ و جوشان شده بود انداخته شدند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود گفت: این اقدام داعش در مقابل چشم شهروندان صورت گرفت تا به اصطلاح داعشی‌ها درس عبرتی برای دیگران باشد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی