صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله یک نفر با چاقو به مسافران قطار در سوئیس

کد خبر: ۶۱۴۳۱۳
| |
2921 بازدید
روزنامه تاگس آنزایگه چاپ سوئیس به نقل از منابع پلیس از حمله یک مهاجم با چاقو مسافران و راه انداختن آتش در قطار خبر داد و نوشت که در جریان این حمله هفت نفر زخمی شدند.

به گزارش ایرنا به نقل از این روزنامه، این حادثه دیروز بعد از ظهر ساعت 14:20 دقیقه به وقت محلی در قطاری در نزدیکی ایستگاه شهر سالتس در منطقه « سنت گالن» در نزدیکی «لینخنشتاین» اتفاق افتاد.
 
ضارب یک سوئیسی 27 ساله است. از جزئیات این حادثه و انگیزه ضارب هنوز گزارشی ارائه نشده است.
 
به گفته شاهدان عینی عامل این حادثه در ابتدا از مواد آتش زا استفاده کرد که این امر موجب آتش گرفتن قطار شد.
 
در بیانیه آمده است: مجروجین که دچار سوختگی و زخم ناشی از اصابت ضربات چاقو شده بودند به بیمارستان های مختلف انتقال یافتند و شخص مهاجم نیز در این حادثه زخمی شد و به بیمارستان انتقال یافت.
 
پلیس اعلام کرده است از میان مجروحان یک کودک دیده می شود و بعد از بروز حادثه پلیس , آمبولانس و آتش نشانی به سرعت خود را به محل حادثه رساندند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟