صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یکی از سران «جفش» در جنوب حلب کشته شد

کد خبر: ۶۱۴۳۱۱
| |
3839 بازدید
چمنابع خبری سوری از کشته شدن یکی از سرکرده‌های نظامی گروه تروریستی «جیش فتح الشام» در جنوب شهر حلب خبر دادند.

به گزارش فارس، «شمس ابو محمود» سرکرده نظامی گروهک تروریستی «جیش فتح الشام» (جفش) یا النصره سابق کشته شد.

به نوشته وبگاه خبری «عربی‌پرس» سوریه، این تروریست در حمله ارتش سوریه به منطقه «الراموسه» واقع در جنوب شهر حلب کشته شده است.

منطقه الراموسه به تازگی شاهد درگیری‌های گسترده و شدیدی بین نیروهای ارتش سوریه و تروریست‌ها النصره بوده است.

گروه‌های تروریستی مختلف با تشکیل ائتلافی با بیش از سه هزار نیروی جدید طی دو هفته به جنوب حلب حمله کردند تا محاصره تروریست‌ها در شهر حلب را بشکنند.

تروریست‌های مورد حمایت ترکیه و عربستان توانستند برای ساعاتی از گذرگاهی وارد شهر شوند. این منطقه در حال حاضر زیر آتش ارتش سوریه و نیروهای مقاومت است.
 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟