صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درخواست پاکستان از اتحادیه عرب درباره کشمیر

سرتاج عزیز مشاور امور خارجه پاکستان خواستار دخالت اتحادیه عرب در موضوع کشمیر شد.
کد خبر: ۶۱۳۸۷۴
| |
3837 بازدید

به گزارش مهر به نقل از روزنامه «پاکستان»، «سرتاج عزیز» مشاور امور خارجه پاکستان در  نامه ای که به دبیر کل اتحادیه عرب نوشت، تاکید کرد: اتحادیه عرب باید با ایفای نقش خود و اعمال فشار به هند از روند قتل و کشتار مسلمانان کشمیر بدست نیروهای امنیتی هند جلوگیری نماید.

وی در ادامه افزود: بازار قتل و کشتار مسلمانان بیگناه و بی دفاع کشمیر این روزها گرم است. وضعیت موجود در کشمیر نتیجه شعار مردم منطقه جامو و کشمیر برای رسیدن به حق تعیین سرنوشت خود است.

وی در ادامه تصریح کرد: شورای امنیت سازمان ملل در قطعنامه های خود خواستار اعطای حق تعیین سرنوشت به مسلمانان منطقه کشمیر شده بود. صدای انتفاضه گسترده مردم کشمیر بدین معنا است که تلاش مردم این منطقه برای رسیدن به آزادی امری فطری و طبیعی است و نمی توان آنرا با تروریسم دولتی خاموش کرد.

لازم به ذکر است در همین راستا «نواز شریف» نخست وزیر پاکستان نیز برای احقاق حقوق مردم کشمیر و جلوگیری از کشتار مردم جامو و کشمیر بدست نیروهای امنیتی هند نامه ای به سازمان ملل نوشته و در آن خواستار رسیدگی به اوضاع بغرنج امنیتی در منطقه کشمیر شده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟