صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

به كمارفتن ٤٠ روزه و مرگ دختر

کد خبر: ۶۱۳۴۰۰
| |
3928 بازدید

بازپرس جنايي پس از دو سال براي رمزگشايي از پرونده مرگ عمه به دست برادرزاده‌اش، دستور تشكيل جلسه كميسيون پزشكي صادر كرد.

به گزارش اعتماد، دي ماه سال ٩٣ زن ميانسالي با مراجعه به دادسراي امور جنايي از مرگ مشكوك خواهرش خبر داد و گفت: من از برادر‌زاده‌ام به نام حميد شاكي هستم چون او قتل را انجام داده است.

 اين زن در شكايتش به بازپرس شعبه هفتم دادسرا گفت: من ازدواج نكرده‌ام و وقتي مادر و پدرم فوت كردند به همراه خواهر و دخترم در طبقه دوم خانه موروثي زندگي مي‌كردم.

در طبقه اول خانه هم برادرم به همراه خانواده‌اش ساكن هستند. از چند ماه قبل تصميم گرفتيم خانه كلنگي ارثي را خراب كنيم و يك ساختمان چند طبقه بسازيم به همين خاطر به برادرزاده‌ام حميد وكالت داديم تا اوكارها را پيگيري كند.

 البته هميشه بين ما براي تعداد طبقات و ميزان ارث درگيري وجود داشت. حدود٤٠ روز قبل برادر زاده‌ام حميد وارد خانه شد و به دليل اينكه مبل‌ها در داخل حياط بود با خواهرم زهرا درگير شد.

 او به طبقه دوم آمد و پس از جروبحث با مشت محكم به صورت زهرا كوبيد.
 زهرا پس از برخورد با ديوار نقش بر زمين شد و بعد از آن حدود ٤٠ روز زهرا به كما رفت تا اينكه جانش را از دست داد.

با اعلام اين شكايت، بازپرس جنايي دستور بازداشت حميد را به اتهام قتل عمه‌اش صادر كرد.
 پسر جوان پس از دستگيري در بازجويي‌ها ادعا كرد درست است كه بر سر آن خانه با عمه‌هايم دعوا داشتيم اما من ضربه‌اي به سر عمه زهرا نزدم و او به علت تومور مغزي جانش را از دست داده است.

  با اظهارات متهم به قتل، بازپرس جنايي دستور تشكيل كميسيون پزشكي و بررسي علت مرگ پيرزن را صادر كرد. چندي بعد متخصصان پزشكي قانوني در نظريه‌اي اعلام كردند كه تومور مقتول هيچ نقشي در مرگ نداشته است.

صبح ديروز با انتقال متهم براي آخرين دفاع، او بار ديگر اظهارات گذشته خود را تكرار كرد و مدعي شد هيچ ضربه‌اي به عمه‌اش نزده است.

پس از اظهارات حميد، بازپرس محمد مهدي مرشدلو بار ديگر دستور تشكيل كميسيون پزشكي و بررسي علت مرگ زهرا را صادر كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟