میزان محکومیت سحرخیز مشخص شد

کد خبر: ۶۱۳۱۵۰
|
۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۶ 09 August 2016
|
9519 بازدید
|
۳
وکیل مدافع عیسی سحرخیز گفت: موکلم به دلیل توهین به مسئولان عالی نظام و تبلیغ علیه نظام به سه سال حبس محکوم شده است.

عیسی سحرخیز

محمود علیزاده طباطبایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: موکلم سه پرونده دارد؛ پرونده اول با اتهام نشر اکاذیب در شعبه 1058 دادگاه کارکنان دولت رسیدگی شد ولی هنوز رای صادر نشده است.

پرونده دوم موکلم با اتهام توهین به رییس قوه قضاییه در شعبه  1057 دادگاه کارکنان دولت بود که به دلیل صدور قرار عدم صلاحیت از سوی دادگاه، پرونده به دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع شد زیرا اتهام موکلم طبق قانون جدید جرم سیاسی، از مصادیق جرم سیاسی تلقی شده است. پرونده سوم موکلم با اتهام توهین و تبلیغ علیه نظام بود که شعبه 28 دادگاه انقلاب به آن رسیدگی کرد و روز گذشته رای این پرونده  صادر و به من ابلاغ شد.

وی در سوم خردادماه گفته بود: موکلم سه پرونده دارد که یکی از این پرونده‌ها مربوط به جرایم امنیتی بوده و در شعبه 28 دادگاه انقلاب رسیدگی خواهد شد؛ البته وقت رسیدگی به آن تجدید شده و وقت جدید نیز هنوز ابلاغ نشده است.

وی با بیان اینکه «موکلم دو پرونده دیگر در دادگاه کارکنان دولت دارد»، گفت: یکی از این پرونده ها مربوط به توهین به مقامات بوده و در شعبه 1058 دادگاه کارکنان دولت است و 18 خرداد ماه برای رسیدگی به آن تعیین شده است. پرونده دیگر نیز با عنوان اتهامی نشر اکاذیب در شعبه 1057 دادگاه کارکنان دولت مطرح است و 23 خردادماه برای رسیدگی به آن تعیین شده است. طبق قانون دو پرونده موکلم باید تجمیع و در یک پرونده مورد رسیدگی قرار گیرد، اما به دو شعبه جداگانه ارسال شده که باید درخواست تجمیع دهیم.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۹
روزنامه های 9 دی، وطن امروز، یاالثارات روزی سه وعده دارند به مسئولان عالی نظام توهین میکنند
mojtaba
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۹
توهین کنندگان به رئیس جمهور مردم آزاد
ugd
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۹
واقعا توهین به مقامات جرم است یا برای عده خاصی جرم است؟چرا توهین کنندگان به رییس جمهور محاکمه نمی شوند؟؟؟؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# کاظم صدیقی # الهه حسین نژاد # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت