صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بررسی و تصویب کلیات برنامه ششم توسعه

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با اشاره به بررسی لایحه برنامه ششم توسعه درجلسه کمیسیون متبوع خود، گفت: درجلسه امروز نمایندگان مصوب کردند که حمل، تولید ،خرید و فروش سلاح سرد جرم تلقی می شود.
کد خبر: ۶۱۲۶۲۱
| |
4350 بازدید

حسن نوروزی درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درتشریح جلسه امروز یکشنبه ( 17 مرداد) کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، گفت: دراین جلسه طرح الحاق دو تبصره به ماده 617 قانون مجازات اسلامی مورد بررسی و کلیات آن به تصویب نمایندگان رسید.

نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی، افزود: همچنین دراین جلسه کلیات لایحه برنامه ششم توسعه مورد بررسی و به تصویب اعضاء کمیسیون رسید.

وی درخصوص الحاق دو تبصره به ماده 617 قانون مجازات اسلامی، تصریح کرد: درماده 617 قانون مجازات اسلامی آمده است که هر فردی با چاقو و یا هروسیله دیگر تظاهر به قدرت نمایی کرده و دراین حین برای مردم ایجاد مزاحمت کند، به حبس از 6 ماه تا 2 سال و تا 74 ضربه شلاق محکوم می شود.

وی با اشاره به اینکه عامل 35 درصد قتل های انجام شده درکشور به وسیله سلاح سرد رخ داده است، تصریح کرد: به عنوان مثال دراستان البرز و استان تهران در سال گذشته قتل های بسیاری با سلاح سرد اتفاق افتاده است، بنابراین در این طرح نمایندگان به دنبال آن بودند که موارد بازدارنده در ایجاد یک جرم را درادبیات حقوق کیفری مطرح کنند؛ به این معنا که حمل سلاح به عنوان جرم مانع تلقی شود.

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، افزود: با ایجاد جرم مانع در حمل سلاح سرد فردی به خود اجازه استفاده از آن را نمی دهد، همچنین تولید، خرید و فروش  و عرضه آن نیز ممنوع بوده و دولت باید آن را معدوم کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟