صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تکذیب اظهارات رویانیان توسط رییس بانک مرکزی

کد خبر: ۶۱۲۵۹
| |
14253 بازدید

رئیس کل بانک مرکزی براساس مصوبه شورای پول و اعتبار بانک رفاه را خصوصی اعلام کرد و گفت: پرداخت وام خرید خودرو علاوه بر ارائه وام تعویض خودروی فرسوده ادامه دارد.

به گزارش مهر، محمود بهمنی در خصوص مصوبات جلسه عصر سه شنبه شورای پول و اعتبار گفت: در جلسه مذکور تاسیس 4 بانک خصوصی مطرح شد که شورای پول و اعتبار توانست با تغییراتی در اساسنامه دو بانک در خصوص تاسیس آنها تصمیم گیری کند.

رئیس کل بانک مرکزی افزود: همچنین در این جلسه در مورد بانک رفاه کارگران که اخیرا حکم خصوصی آن در سازمان تامین اجتماعی مطرح شده بود و تنها 6 درصد سهام آن دولتی است، بحث شد و بر این اساس، این بانک را خصوصی اعلام می کنیم.

وی تصریح کرد: اساسنامه بانک رفاه کارگران در جلسه شورای پول و اعتبار به تصویب رسید و بانک رفاه از این پس بانکی خصوصی قلمداد می شود.

بهمنی در خصوص توقف پرداخت وام برای خرید خودرو و ارائه تسهیلات تنها برای تعویض خودروهای فرسوده خاطرنشان کرد: غیر از پرداخت وام برای خودروهای فرسوده، وام برای خرید خودرو به متقاضیان ان پرداخت می شود و پرداخت وام خودرو به قوت خود باقی است.

وی تصریح کرد: منابع مورد نیاز برای ارائه وام جهت تعویض خودروهای فرسوده از محل منابع در نظر گرفته شده، تامین می شود.

این سخنان بهمنی در حالی بیان شد که روز گذشته سردار رویانیان از توقف اعطای وام خرید خودرو خبر داده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار