صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تعلل خصمانه سعودی‌ها در پرونده فرودگاه جده

نماینده مردم در مجلس دهم گفت: در شرایط کنونی تا زمانی که ایران در رابطه با اقدامات عربستان، از سر سازش و احترام عمل کند، سعودی ها از رویکردهای خصمانه کوتاه نمی آیند.
کد خبر: ۶۱۲۳۲۵
| |
4602 بازدید

جهانبخش محبی نیا در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با انتقاد از رویکرد دولت عربستان سعودی در معطل گذاشتن پرونده های مطروحه میان این کشور و جمهوری اسلامی در چند سال اخیر، گفت: حکومت سعودی در چند سال اخیر گفتمان خصومت با ایران را دنبال می کند و این مسأله قطعا تحت هدایت و تأثیر آمریکا و رژیم صهیونیستی صورت می گیرد.

نماینده مردم شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: سعودی ها در شرایط کنونی از هر اقدامی برای مقابله با ایران استفاده می کنند و با توجه به اقدامات خصمانه عربستان، معطل گذاشتن پرونده های مرتبط با ایران امر قابل پیش بینی بود.

وی تصریح کرد: به طور حتم در شرایط کنونی تا زمانی که ایران در رابطه با اقدامات عربستان، از سر سازش و احترام عمل کند، سعودی ها از رویکردهای خصمانه شان کوتاه نیامده و هیچ انعطاف دیپلماتیکی را از این کشور مشاهده نخواهیم بود.متأسفانه کار به جایی رسیده که سعودی ها، شرع را هم زیر پا می گذارند تا به منافع سیاسی و ذلت بار خود دست پیدا کنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با انتقاد از تعلل دولت سعودی در تعیین تکلیف پرونده پلیسان خاطی فرودگاه جده، افزود: به طور حتم سعودی ها باید هر چه سریع تر حکم دو پلیس خاطی در این پرونده را اجرایی کنند و دستگاه دیپلماسی نیز باید توجه کند که سعودی ها افرادی نیستند که بتوان با رویکرد تعامل و احترام با آن ها سخن گفت، بلکه می بایست با قدرت و شدت برای پیگیری حقوقمان با آن ها رفتار کنیم.

وی تصریح کرد: در شرایط کنونی عربستان دیگر قدرت فهم مسائل بین المللی را از دست داده و تمام تلاش خود را برای اجرای اوامر آمریکا و صهیونیست ها انجام می دهد.

رئیس سازمان حج و زیارت با انتقاد از رفتار مسئولان عربستان در اجرای حکم دو پلیس خاطی نیز خاطرنشان کرد: جای تعجب است که چرا هنوز دو پلیس خاطی به سزای عمل خود نرسیده‌اند و ما توقع داشتیم که حکم این پلیسهای خاطی اجرا شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟