تعلل خصمانه سعودیها در پرونده فرودگاه جده
جهانبخش محبی نیا در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با انتقاد از رویکرد دولت عربستان سعودی در معطل گذاشتن پرونده های مطروحه میان این کشور و جمهوری اسلامی در چند سال اخیر، گفت: حکومت سعودی در چند سال اخیر گفتمان خصومت با ایران را دنبال می کند و این مسأله قطعا تحت هدایت و تأثیر آمریکا و رژیم صهیونیستی صورت می گیرد.
نماینده مردم شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: سعودی ها در شرایط کنونی از هر اقدامی برای مقابله با ایران استفاده می کنند و با توجه به اقدامات خصمانه عربستان، معطل گذاشتن پرونده های مرتبط با ایران امر قابل پیش بینی بود.
وی تصریح کرد: به طور حتم در شرایط کنونی تا زمانی که ایران در رابطه با اقدامات عربستان، از سر سازش و احترام عمل کند، سعودی ها از رویکردهای خصمانه شان کوتاه نیامده و هیچ انعطاف دیپلماتیکی را از این کشور مشاهده نخواهیم بود.متأسفانه کار به جایی رسیده که سعودی ها، شرع را هم زیر پا می گذارند تا به منافع سیاسی و ذلت بار خود دست پیدا کنند.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با انتقاد از تعلل دولت سعودی در تعیین تکلیف پرونده پلیسان خاطی فرودگاه جده، افزود: به طور حتم سعودی ها باید هر چه سریع تر حکم دو پلیس خاطی در این پرونده را اجرایی کنند و دستگاه دیپلماسی نیز باید توجه کند که سعودی ها افرادی نیستند که بتوان با رویکرد تعامل و احترام با آن ها سخن گفت، بلکه می بایست با قدرت و شدت برای پیگیری حقوقمان با آن ها رفتار کنیم.
وی تصریح کرد: در شرایط کنونی عربستان دیگر قدرت فهم مسائل بین المللی را از دست داده و تمام تلاش خود را برای اجرای اوامر آمریکا و صهیونیست ها انجام می دهد.
رئیس سازمان حج و زیارت با انتقاد از رفتار مسئولان عربستان در اجرای حکم دو پلیس خاطی نیز خاطرنشان کرد: جای تعجب است که چرا هنوز دو پلیس خاطی به سزای عمل خود نرسیدهاند و ما توقع داشتیم که حکم این پلیسهای خاطی اجرا شود.


