بازداشت چند عضو داعش توسط ارتش لبنان

کد خبر: ۶۱۱۹۳۴
| |
2894 بازدید
یک منبع امنیتی در لبنان اعلام کرد، ارتش این کشور طی یک عملیات در نزدیکی مرزهای سوریه که با درگیری مسلحانه همراه بوده، چند عضو گروه تروریستی داعش را بازداشت کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی روسیا الیوم، 4 تروریست از جمله دو سوری و دو لبنانی که به اجرای حملاتی علیه ارتش لبنان و انجام برخی فعالیت‌های تروریستی و انجام عملیات قتل متهم هستند، توسط ارتش این کشور بازداشت شده‌اند.

سرویس اطلاعاتی ارتش لبنان با اجرای عملیاتی در وادی عطا در منطقه جرود عرسال توانست "سامح البریدی" و"طارق الفلیطی" دو تروریست لبنانی را بازداشت و به منظور بازجویی به یکی از پادگان‌های نظامی در بیروت منتقل کنند. این دو تروریست از سرکردگان اصلی داعش خوانده شده‌اند و برخی حملاتی را علیه ارتش لبنان و شهروندان در شهرک عرسال اجرا کرده‌اند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی