صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

طعنه شاغلام به مالک تراکتورسازی

کد خبر: ۶۱۱۸۸۸
| |
4737 بازدید

 سرمربی پیشین تیم فجرسپاسی شیراز گفت: مالک دو باشگاه فجر و تراکتورسازی یک پنجم هزینه‌ای را که در تیم تبریزی صرف می‌کند به تیم شیرازی اختصاص دهد.

به گزارش تابناک ورزشی، غلامحسین پیروانی در ارتباط با مشکلات پیش‌آمده برای باشگاه فجرسپاسی شیراز که گفته  می‌شود در حال انحلال است،گفت: فجر تیم ریشه‌داری است. مانند نهالی که سال‌ها آبیاری می‌شود تا به یک درخت تبدیل شود این تیم هم سال‌ها برایش زحمت کشیده شده است تا به این جایگاه برسد. من برای مسئولان متاسفم که می‌خواهند آن را منحل کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه این تیم بیش از 30 بازیکن به فوتبال ملی معرفی کرده  است، عنوان کرد: تیم فجرسپاسی به نام یک شهید نام‌گذاری شده است. شما هیچ جای دنیا تیمی را سراغ ندارید که به نام یک شهید نام‌گذاری شده باشد و من فکر می‌کنم منحل شدن آن عواقب خوشایندی ندارد.

سرمربی پیشین تیم فجرسپاسی شیراز خاطر نشان کرد: مالک فجر سپاسی یک پنجم از مبلغی را که هزینه تیم تراکتورسازی می‌کند، به تیم فجرسپاسی اختصاص دهد، تا این تیم از بحران مالی خارج شود.

پیروانی با بیان اینکه تیم‌های پرسپولیس، استقلال، تراکتورسازی در سال حدود 20 میلیارد تومان هزینه می‌کنند، اظهار کرد: کلاه شرعی سر خود نگذاریم. تمام تیم‌های ایران دولتی هستند و ما تیم خصوصی نداریم. تمام خرج پرسپولیس و استقلال را وزارت ورزش می‌دهد ولی هیچ‌کس به فکر تیم فجر نیست. این در حالی است که فجرسپاسی در سال بیشتر از چهار میلیارد هزینه نمی‌کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار