صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ترکیه ۲۰ مظنون همکاری با داعش را دستگیر کرد

پلیس ضد تروریسم ترکیه شماری از مظنونین همکاری با داعش را در شهر «آدنا» بازداشت کرد.
کد خبر: ۶۱۱۷۷۱
| |
6479 بازدید

به گزارش مهر، خبرگزاری «دوغان» امروز پنجشنبه از بازداشت ۲۰ نفر از مظنونین همکاری با داعش در  شهر «آدنا» واقع در جنوب ترکیه خبر داد.

گفته می شود پلیس ضد تروریسم ترکیه این عملیات را با حمایت هوایی بالگردها و در حمله به ۲۲ محل مختلف در سطح شهر انجام داده است. برخی از مظنونین از چهره های سرشناس شهر آدنا هستند.

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه پیشتر گفته بود که برخی از اعضای داعش که اهل کشورهای استقلال یافته شوروی سابق هستند، در حمله به فرودگاه «آتاتورک» که چندی پیش اتفاق افتاد و در آن ۴۵ نفر کشته شدند، نقش داشته اند.

داعش کنترل بخشی از سوریه در نزدیکی مرز ترکیه واقع در شرق آدنا را در اختیار دارد.

علاوه براین، شهر آدنا در نزدیکی «اینجرلیک» پایگاه هوایی نیروهای ائتلاف به اصطلاح مبارزه با داعش قرار دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟