صعودبازارآتیسکهبامحرکافزایشقیمتجهانی طلا
امروز به طور کلی شاهد افزایش 2برابری حجم معاملات نسبت به دیروز بودیم و قیمت های تسویه قراردادهای آتی سکه در همه سررسیدها افزایش یافت که محرک اصلی آن افزایش قیمت جهانی اونس طلا بود.
کد خبر: ۶۱۱۲۴۲
| | 8859 بازدید
امروز به طور کلی شاهد افزایش 2برابری حجم معاملات نسبت به دیروز بودیم و قیمت های تسویه قراردادهای آتی سکه در همه سررسیدها افزایش یافت که محرک اصلی آن افزایش قیمت جهانی اونس طلا بود.
به گزارش خبرنگار تابناک اقتصادی، در پایان معاملات بازار آتی سکه در روز سه شنبه12/05/1395 امروز برخلاف دیروز شاهد افزایش قیمت تسویه بازار آتی سکه در همه سررسیدها بودیم. حجم قراردادهای آتی سکه در بازار امروز نسبت به دیروز با افزایش دوبرابری بود.امروز قیمت اونس طلا نسبت به دیروز تقریبا با افزایش 14دلاری به رقم 1366 دلار رسید که هم منجر به افزایش قیمت های تسویه سکه آتی و هم منجر به افزایش سکه بهار ازادی به میزان 140000 ریال که قیمت سکه بهار آزادی رابه 11280000 ریال رساند. قیمت دلار در یازار آزاد نیز با افزایش67 ریالی به رقم 35397 ریال رسید.
در جدول زیر خلاصه ای از گزارش معاملات بازار آتی سکه در سومین روز کاری در هفته جاری نشان داده شده است. لازم به ذکر است که الان وجه تضمین 11500000 ریال می باشد که اهرم بازار حدود 10 می باشد.

گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


