صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جایزه جامعه ریاضیات اروپا به یک زن ایرانی

«سارا زاهدی» ریاضیدان جوان ایرانی و استاد دانشگاه KTH (موسسه سلطنتی فناوری) سوئد موفق به کسب جایزه جامعه ریاضیات اروپا (EMS) در سال 2016 شد.
کد خبر: ۶۱۰۳۳۳
| |
6552 بازدید
|
«سارا زاهدی» ریاضیدان جوان ایرانی و استاد دانشگاه KTH (موسسه سلطنتی فناوری) سوئد موفق به کسب جایزه جامعه ریاضیات اروپا (EMS) در سال 2016 شد.

به گزارش ایرنا، زاهدی که نخستین زن در میان برندگان جوان جایزه (European Mathematical Society) است، این جایزه را در هفتمین کنگره ریاضیدانان اروپا که 18 تا 22 جولای در برلین برگزار شد، دریافت کرد.
 
این دختر جوان ایرانی از سال 2014 به عنوان دستیار پروفسور در دانشکده فنی KTH در استکهلم مشغول به کار است.
 
زاهدی که 34 سال دارد، در زمینه روش های سنجش سطوح متحرک و بازسازی آنها با کامپیوتر تحقیق می کند. نتایج تحقیقات وی در آینده می تواند در بهبود چیپ های کامپیوتری استفاده شود که اغلب در آزمایش های خون به کار گرفته می شوند.
 
سارا زاهدی که از سن 10 سالگی همراه با خانواده در کشور سوئد زندگی می کند، از کودکی به ریاضی علاقه ای خاص داشت؛ به طوری که با به یادآوردن آن روزها می گوید: «من هیچ کس را نمی شناختم و زبان سوئدی بلد نبودم اما ریاضی زبانی بود که آن را می فهمیدم. سر زنگ ریاضی در مدرسه می توانستم با بچه های دیگر ارتباط بگیرم و دوست پیدا کنم.»
 
سارا زاهدی یکی از 1300 شرکت کننده ای است که در هفتمین کنگره ریاضی اروپا در شهر برلین حضور دارد و از جمله ستاره های این کنگره به شمار می رود. او معتقد است هر کسی توان فهم ریاضی را دارد.
 
او معتقد است: «ما باید خیلی بیشتر به سمت گروه های سنی جوان بریم و به آنها نشان دهیم که ریاضی در دنیای واقعی چه کاربردهایی دارد. من هم معتقدم که برنامه نویسی باید به عنوان یک رشته درسی در مدارس تدریس شود.»
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
درد بر این خانم مایع افتخار ایران است خدا قوت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
غیر از اسم این خانم چه چیزیش ایرانی است؟ هر زمان امکانات را آنقدر زیاد کردیم که این کارها را در ایران بکند آنوقت تیتر بزنید "بانوی ایرانی".
یاسر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
و دوباره ... ظاهرا توی کله مهم تر از روی کله است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
یعنی هر کی از ایران رفت به یک جایی رسید !
دارا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
خدا مرگم بده چرا روسری سرش نیست؟؟؟؟!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
ما ملت غيور و هميشه در صحنه از همين جا اعلام مي كنيم كه اين جوايز يك ريال هم نمي ارزه... فقط بهش بگيد حجابشو رعايت كنه اين اجنبي !!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
اگه ایران بود هیچی نمیشود پس جایزه ش هم به اسم کشور سوئد هستش نه ایران.الکی دلمون رو خوش نکنیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
اگر سارا درایران بود سارای الان نمیشد و همچین جایزه ای را نمی برد
ناشناس
|
United States
|
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
خدا روشکر در ایران نموندید چون اینجا بودی باید خونه داری میکردی
امید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
این کجاش ایرانیه؟ از ده سالگی رفته سوئد. و بهتر هم که رفته. این مملکت لیاقت نگهداری از شهرونداش رو نداره.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟