فوتو نیوز «تابناک»؛

از «هشدار درباره تغییر نامزد ریاست‌جمهوری اصلاح‌طلبان» تا «حد شرعی تیتر یالثارات»

تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوش‌تر؛ می‌خواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند. از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوش‌شان، الصاق می‌کنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن می‌گذارید.
کد خبر: ۶۱۰۲۸۷
| |
38076 بازدید
|
۴
تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوش‌تر؛ می‌خواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند.
از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوش‌شان، الصاق می‌کنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن می‌گذارید.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۴
انتشار یافته: ۴
اصلاحات
|
Germany
|
۲۱:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۹
زنده باد روحانی
مجتبی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۹
یه کلیپ رو رسانه های بنفش بعد از شش سال (توجه کنید بعد از شش سال ) رو ردن تا یک منتقد دولت رو تخریب کنن اونوقت ارتش ما هم بازیچه ی رسانه ای می شن. تاسف واره واسه ارتش که بیاد پاسخ یه انتقادکوچولوی شش سال پیش رو بده.
یک مورخ
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
با حرف آقای منتجب نیا موافقم
فرهاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
روحانی به دلایل متعدد بهتر است که شرکت نکند.
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت