صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

هشدار ایران به کشورهای دنباله روی عربستان

سخنگوی وزارت خارجه به اندک کشورهایی که کماکان از سیاست‌های فتنه‌انگیزانه سعودی‌ها حمایت می‌کنند هشدار داد: این همراهی در آینده نتیجه‌ای جز ایجاد مسئولیت در جنایاتی همچون کودک کشی و حمایت از تروریسم نخواهد داشت.
کد خبر: ۶۰۹۸۸۸
| |
6966 بازدید
سخنگوی وزارت خارجه به اندک کشورهایی که کماکان از سیاست‌های فتنه‌انگیزانه سعودی‌ها حمایت می‌کنند هشدار داد: این همراهی در آینده نتیجه‌ای جز ایجاد مسئولیت در جنایاتی همچون کودک کشی و حمایت از تروریسم نخواهد داشت.

به گزارش ایسنا بهرام قاسمی سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت امور خارجه درباره نشست اخیر اتحادیه عرب تصریح کرد: وزارت امور خارجه با رصد دقیق ، تمام تحولات نشست ، اسناد منتشره و اقدامات برخی کشور ها در این اجلاس را مورد بررسی قرار داد. براین اساس صدور بیانیه جداگانه کمیته ٤ جانبه اتحادیه عرب علیه کشورمان در حاشیه اجلاس اخیر موریتانی نشاندهنده ناکامی سعودیها در اجماع‌سازی می‌باشد.

وی افزود: سیاست‌های تفرقه‌انگیز عربستان و اصرار و فشار این کشور بر سایر کشورها برای حمایت از جنگ افروزی در یمن ،حمایت از تروریست‌ها در سوریه و عراق و سرکوبگری در بحرین و خیانت سعودی‌ها به جهان عرب در اتحاد علنی بارژیم صهیونیستی باعث شد که اجلاس موریتانی بی رونق و با حداقل مشارکت برگزار شود.

وی به اندک کشورهایی که کماکان از سیاست‌های فتنه‌انگیزانه سعودی‌ها حمایت می‌کنند هشدار داد: این همراهی در آینده نتیجه‌ای جز ایجاد مسئولیت در جنایاتی همچون کودک کشی و حمایت از تروریسم نخواهد داشت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...