صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
وزیر نفت عربستان:

ریاض آماده واکنش به تحولات بازار نفت است

وزیر انرژی عربستان، گفت که این کشور به دقت بازار جهانی نفت را به دقت رصد می‌کند و به عرضه و تقاضای نفت واکنش نشان می دهد.
کد خبر: ۶۰۷۰۶۰
| |
2607 بازدید

وزیر انرژی عربستان، گفت که این کشور به دقت بازار جهانی نفت را به دقت رصد می‌کند و به عرضه و تقاضای نفت واکنش نشان می دهد.

به گزارش ایسنا خبرگزاری رویترز به نقل از خالد الفالح، افزود: عربستان همیشه به عرضه و تقاضای بازار نفت واکنش نشان داده و به بررسی هرگونه تحول در بازارهای نفت خام ادامه می دهد.

به گفته وی، توافقنامه های نهایی با سرمایه گذاران در مجتمع عظیم تعمیر و ساخت کشتی متعلق به شرکت دولتی سعودی آرامکو که در راس الخیر در سواحل شرقی این کشور ساخته می شود، در چند هفته یا ماه آینده، امضا خواهد شد.

قرار است این مجتمع تا سال ٢٠٢١ میلادی به طور کامل عملیاتی شود.

شرکت های لمپرل، آرامکو، ملی کشتیرانی عربستان سعودی (بحری) و صنایع سنگین هیوندای در سال جاری میلادی (٢٠١٦) یک توافقنامه همکاری و مشارکت بالقوه در باره احداث این تاسیسات، امضا کردند.

الفالح در حاشیه مراسم امضا توافقنامه میان بحری و شرکت سرمایه گذاری عربی نفت (اپیکورپ) برای تاسیس شرکتی با سرمایه یک میلیارد و ٥٠٠ میلیون دلار به منظور خرید بالغ بر ١٥ فروند کشتی نفتکش بسیار بزرگ (وی ای سی سی)، همچنین گفت: عربستان به عنوان بزرگ ترین صادر کننده نفت جهان، باید بزرگ ترین شرکت و ناوگان کشتیرانی جهان را هماهنگ با ذخایر و فروش نفت خام خود، در اختیار داشته باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟