صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بخشنامه وزیر نفت برای پرداخت حقوق حداکثر 19 میلیون تومانی

وزیر نفت در بخش نامه‌ای را برای پرداخت حداکثر حقوق به معاونین خود ابلاغ کرد که براین اساس حد اکثر پرداختی در منطقه شمال باید 19 میلیون تومان باشد.
کد خبر: ۶۰۶۹۸۰
| |
2732 بازدید
|
۵
وزیر نفت در بخش نامه‌ای را برای پرداخت حداکثر حقوق به معاونین خود ابلاغ کرد که براین اساس حد اکثر پرداختی در منطقه شمال باید 19 میلیون تومان باشد.

به گزارش فارس پس از فروکش کردن نسبی بحث فیش‌های حقوقی نجومی و پیگیری های صورت گرفته توسط سازمان بازرسی کل کشور وزیر نفت به منظور انضباط مالی در صنعت نفت اخیرا بخشنامه ای را برای دریافتی مدیران صنعت نفت به صورت فوری به چهار شرکت اصلی ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است« نظر به اینکه ممکن است مصوبه قانونی در خصوص تعیین سقف پرداخت حقوق و مزایای ماهانه با اندکی تاخیر در این ماه ابلاغ شود لذا سقف های زیر به صورت موقت و علی الحساب جهت پرداخت حقوق تیر ماه ابلاغ می گردد که پس از دریافت مصوبه قانونی نهایی حقوق مرداد بر اساس مصوبه نهایی پرداخت خواهد شد.»

این گزارش حاکی است براساس این بخش نامه سقف حقوق پرداختی به کارکنان در شمال 19 میلیون تومان و در جنوب- با احتساب 30 درصد کار در شرایط سخت- 24 میلیون 700 هزار تومان است.

همچنین در این بخشنامه آمده است این میزان دریافتی شامل حقوق، مزایای مستمر و غیر مستمر به هر عنوان پس از کسر مالیات و کسورات قانونی دیگر است.

در این بخشنامه گفته شده است این ابلاغیه باید بدون هیچ استثنایی در صنعت نفت اجرایی شود.

این گزارش حاکی است اخیرا فهرست‌هایی از دریافت حقوق های نجومی در صنعت نفت منتشر شده است که نشان می داد در این بخش حقوق ها از 30 میلیون تومان فراتر رفته بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۸
فقط شش میلیون حقوقشون کم شده!!!!!!!!!!!

سکته نکنند!!!!!!!!!!!!
firooz
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۸
19ميليون حقوق شمال براي يك مدير ارشد كه بايد جوابگوي همه ي مسائل ريز و درشت باشد و بعد از 25 سال خدمت منصفانه نيست و افراد توانمند از بدنه وزارت نفت منفك و جذب كشورهاي بيگانه خواهند شد.

در مناطق جنوب حداقل حقوق بايد 24ميليون باشد . كار در مناطق سخت و محروم جنوبي كار هركسي نيست .حداقل 3هفته از خانواده دور بودن هزينه هائي را به زندگي تحميل مي كند و خرج كارمندان جنوب نيز 3برابر كارمندان ساير ادارات در مناطق شمالي كشوراست .
لطفا" منصفانه حكم صادر كنيد و بيش از اين افراد متخصص و توتنمند را از كشور فراري ندهيد

مشكلات و فقر و تنگدستي ساير افراد با تيشه به ريشه داشته هايمان زدن حل نمي شود . سطح زندگي افراد بي بضاعت و كم بضاعت را بالا ببريد .

كشور ما كشور توانمند و مايه داري است ومي تواند سطح زندگي را ارتقاع دهد فقط مديريت و انضباط مالي ندارد.
رضا
|
United Kingdom
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۸
بخدا قسم الان جوانان تحصیل کرده هستند که حاظرن با دو میلیون تومان همین کار معاون را بکنند بجای 19 میلیون تومان چرا باید مدیرانی که همه از طریق نظام تاید میشوند و مومن هستند فکر پول باشن اول بعد فکر مقاومت اقتصادی و کشور و ملت ؟
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۹
باید قانون خدمات کشوری و هماهنگ حقوق برای تمام وزارت خانه ها و شرکت ها به صورت یکسان اجرا بشه ، و برخی از وزارت خانه ها و شرکت ها مانند شرکت نفت و مجموعه وزارت نفت و یا شرکت مپنا و ..... که چندین برابر دیگر کارکنان دولت حقوق و پاداش کلان دریافت می کنند به بهانه های بی اساس از قانون مستثنی نشن و شانه خالی نکنند ، بعد اونوقت میشه امیدوار بود که عدالت اجرا بشه .
مهراب
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۹
چرا بین کارمندان دولت تفاوت می گذارند مگر خون کارمندان نفت سرخ تر از بقیه است

چرا حقوق کارمندان نفت ماهانه20000000تا30000000تومان در ماه است
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟