صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

امروز، دادگاه متهمان حمله به سفارت عربستان

یکی از پرونده‌های مهمی که در سال ٩٤ در ٧٠ روز به صدور کیفرخواست منجر شد، حمله به سفارت عربستان بود
کد خبر: ۶۰۶۹۰۴
| |
3530 بازدید

امروز محاکمه ٢١ نفر از متهمان حمله به سفارت عربستان در تهران، در شعبه ١٠٦٠ دادگاه دو کیفری تهران برگزار می‌شود. چندروز پیش سخنگوی قوه قضائیه از برگزاری این دادگاه خبر داده بود.

به گزارش شرق، سخنگوی دستگاه قضا پیش‌تر با بیان اینکه یکی از پرونده‌های مهمی که در سال ٩٤ در ٧٠ روز به صدور کیفرخواست منجر شد، حمله به سفارت عربستان بود، گفته بود: «این پرونده در نیمه دوم سال ٩٤ تشکیل شد و ١٢١ نفر در این پرونده دستگیر شدند و قرار وثیقه یا قرار بازداشت موقت یا قرار تأمین مناسب دیگری برای آنها صادر شد، ٢٤ نفر هم در رابطه با این پرونده احضار شدند که برخی از آنها منتهی به صدور قرار و برخی از آنها که اتهامی نداشتند، بدون قرار آزاد شدند. درنهایت برای ٤٨ نفر از این افراد کیفرخواست صادر شد و پرونده‌شان در دادسرای تهران است و البته پرونده حدود سه تا چهار نفر هم در دادسرای روحانیت است».

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟