صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سفر مقام‌های بوئینگ به ایران برای ادامه رایزنی

مقام‌های شرکت هواپیماسازی بوئینگ قصد دارند تا پایان ماه جاری به ایران سفر کرده و پیرامون ادامه مذاکره جهت فروش یا اجاره هواپیما به بحث و رایزنی بپردازند.
کد خبر: ۶۰۶۸۹۲
| |
6992 بازدید
مقام‌های شرکت هواپیماسازی بوئینگ قصد دارند تا پایان ماه جاری به ایران سفر کرده و پیرامون ادامه مذاکره جهت فروش یا اجاره هواپیما به بحث و رایزنی بپردازند.

به گزارش فارس، خبرگزاری انگلیسی «رویترز» خبر داد که مقام‌های شرکت هواپیماسازی بوئینگ قصد دارند تا خاتمه ماه جاری به ایران سفر کرده و پیرامون ادامه مذاکره جهت فروش هواپیما به بحث و رایزنی بپردازند.

 بر اساس این گزارش، انتظار می‌رود نمایندگان این شرکت‌ آمریکایی برای رایزنی در زمینه ساز و کار  فروش و یا اجاره 109 هواپیمای مسافربری به شرکت «ایران ایر» قبل از خاتمه ماه جاری به ایران سفر کنند.

 مجلس نمایندگان آمریکا ماه جاری قانونی را وضع کرد که در صورت تصویب در سنا فروش هواپیمای شرکت‌های بوئینگ و ایر باس به ایران متوقف شود و دلیل آن نیز وجود حجم زیادی از قطعات آمریکایی در ساخت آن‌ها است. این قانون تنها با رای وتوی رییس جمهور آمریکا کنار گذاشته می‌شود.

مقام‌های ایران نیز با حضور در نمایشگاه هوایی «فارنبرو» در انگلیس در هفته گذشته بحث‌های مقدماتی با چند شرکت چون «میتسو بیشی» ژاپن را برای خرید هواپیمای مسافربری از آن‌ها آغاز نمودند.

  رویترز در خاتمه نوشت: همزمان ایران سعی در حل مشکلات مالی ایجاد شده با شرکت‌های ایرباس و بوئینگ برای خرید 200 هواپیما و نوسازی ناوگانی مسافربری‌ خود دارد.

یک مقام ایرانی نزدیک به جریان گفت‌‌وگوها در این زمینه گفت: «بله. مشکلات مالی و سیاسی وجود دارد اما چندین نشست با مقام‌های ارشد بوئینگ و ایرباس در چند هفته گذشته جهت حل موانع و یافتن راهی در غلبه بر مشکلات باقی مانده صورت گرفته است.»
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟