صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برخورد 5 خودرو در محور هراز

سخنگوی اورژانس استان مازندران از برخورد دو دستگاه کامیون و 3 دستگاه خودروی سواری پیکان ، پیکان وانت و مگان در منطقه سرنیاک گزنک جاده هراز خبر داد که دو کشته و 3 مصدوم بر جای گذاشت.
کد خبر: ۶۰۶۸۵۶
| |
5327 بازدید
سخنگوی اورژانس استان مازندران از برخورد دو دستگاه کامیون و 3 دستگاه خودروی سواری پیکان ، پیکان وانت و مگان در منطقه سرنیاک گزنک جاده هراز خبر داد که دو کشته و 3 مصدوم بر جای گذاشت.

ذکریا اشکپور در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: عصر امروز یکشنبه 27 تیر ماه در ساعت 16:12 وقوع تصادف شدید که دو نفر کشته و سه نفر مصدوم داشت در جاده هراز به مرکز پیام اورژانس115 آمل اطلاع داده شد.

وی افزود: حادثه تصادف در جاده هراز در منطقه سرنیاک گزنک اتفاق افتاد و درطی آن دو دستگاه کامیون و خودروهای پیکان، پیکان وانت و مگان با هم برخورد کردند.

اشکپور با بیان اینکه آمبولانس‌های پایگاه اورژانس بایجان، گزنک و همکاران هلال احمر به محل حادثه اعزام شدند، گفت: در این حادثه متاسفانه دو نفر راننده و سرنشین خودروی پیکان در دم فوت کردند و یک مرد 38 ساله و دو زن 70 و50 ساله نیز مصدوم شدند.

سخنگوی اورژانس استان مازندران، تصریح کرد: مصدومین همگی به درمانگاه گزنک منتقل شدند و پس از انجام اقدامات درمانی اولیه و تثبیت وضعیت به بیمارستان 17 شهریور آمل انتقال یافتند.

این مسئول یادآور شد: بنا برگزارش همکاران، حال مصدوم مرد بسیار وخیم اعلام شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟