صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پول «بندر بن سلطان» در جیب عوامل ۱۱ سپتامبر

در بخشی از گزارش کنگره آمریکا به دریافت پول توسط حامی مالی هواپیما ربایان واقعه ۱۱ سپتامبر از شاهزاده «بندر بن سلطان» سفیر وقت سعودی در آمریکا اشاره شده است.
کد خبر: ۶۰۶۲۵۸
| |
5895 بازدید
در بخشی از گزارش ۲۸ صفحه ای کنگره آمریکا درباره نقش اتباع سعودی در حملات ۱۱ سپتامبر به وجود ارتباط بین یکی از عوامل حملات با «بندر بن سلطان» وزیر اطلاعات سابق عربستان سعودی و سفیر وقت سعودی در آمریکا اشاره دارد.

به گزارش مهر به نقل از یو اس ای تودی، در این گزارش آمده است در دفتر تلفن یکی از ربایندگان هواپیما بنام «ابو زبیده» که در مارس ۲۰۰۲ در پاکستان دستگیر شد شماره تلفن شرکتی پیدا شده است که این شرکت کارهای اجرایی محل اقامت شاهزاده بندر بن سلطان سفیر وقت سعودی در آمریکا را عهده دار بوده است.

همچنین در این گزارش آمده است «اسامه بثنان» که در این گزارش از وی به عنوان حامی مالی هواپیماربایان یاد شده است، از بندر بن سلطان و همسر وی پول دریافت کرده است.

به گزارش اف بی آی «بثنان» در ۱۴ می ۱۹۹۸ مستقیما چکی به مبلغ ۱۵ هزار دلار از بندر بن سلطان دریافت کرده و آن را نقد کرده است. همچنین همسر وی هم از بندر بن سلطان پول دریافت کرده است
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار