صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برگزاری مسابقه «کفترپرانی» در تهران

مسابقه عجیب کفترپرانی صبح امروز از ساعت ۶:۳۰ صبح با حضور ۱۰۱۴ کبوتر ورامینی و تهرانی در بازار آهن برگزار شد.
کد خبر: ۶۰۶۱۳۱
| |
7936 بازدید
|
مسابقه عجیب کفترپرانی صبح امروز از ساعت ۶:۳۰ صبح با حضور ۱۰۱۴ کبوتر ورامینی و تهرانی در بازار آهن برگزار شد.

به گزارش تسنیم بازار آهن یافت‌آباد تهران امروز شاهد برگزاری مسابقه ملی «کفتر پرانی» بود؛ مسابقه‌ای که به قول برگزارکنندگان آن، هر ساله در تیر و با اوج گرفتن گرما و به منظور مشخص شدن توان کبوتران برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش دو تیم «کفتربازان» ورامین و یافت‌آباد از ساعت 6:30 صبح امروز به مصاف یکدیگر رفتند و در این رقابت، هریک از دو تیم با پرواز دادن 507 کبوتر به رقابت پرداختند.

نکته جالب توجه آن است که در این مسابقه، داوران از شب گذشته اقدام به علامت‌گذاری کبوتران این رقابت‌ها کرده و آن‌ها را در قرنطینه نگهداری کردند؛ همچنین داوران یافت آباد و ورامین با جابه‌جا شدن در این دو منطقه، بر روند پرواز کبوتران نظارت کردند.

روند امتیاز گیری در این مسابقات به شکلی است که میانگین زمان پرواز کبوتران هر یک از این تیم‌ها ارزیابی شده و تیمی که بیشترین میانگین زمان را داشته باشد به عنوان برنده انتخاب می‌شود.

همچنین گرانترین کبوتر حاضر در این مسابقه، کبوتری است که رکورد 17 ساعت پرواز را ثبت کرده و حدود 40 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

به گزارش تسنیم این مسابقه با سر بریدن یک گوسفند آغاز شد و قرار است در اختتامیه این مراسم نیز گوسفند دیگری به منظور مصون ماندن کبوتران از چشم زخم، قربانی شود. علاوه بر آن حضور یک قرقی در آسمان محل برگزاری مراسم باعث شد تا داوران را به صرافت تیراندازی به سمت آن بیندازد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۱
صادق
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۵
عشق است کبوتر
پرنده وفاداری که نماد عشق و صلح و دوستی است و در حالی که آزاد است و قادر به پرواز تا آخر عمر به صاحب و لانه اش وفادار است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۵
چندتا عکس هم می گذاشتی
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۵
برگشتیم به 200 سال پیش به جای پیشرفت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۵
تشکیل جامعه کفتر بازان را به عموم ملت ایران تبریک می گوییم !
ناشناس
|
France
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۵
قبلا کفتر بازی حرام بود من یادمه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۵
عجیب نیست، هر سال در تیرماه کفتربازای حرفه ای گرو می بندن و امتیاز هم برای کفتربازیه که کفترش ساعت بیشتری بپره
محمد نصیری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۵
در عجبیم اجازه مسابقات علمی و ... داده نمی شود کسی بهایی به علم نمی دهد اما 40 میلیون بابت کفتر می دهند ؟؟!!!
اووچی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۵
کبوترها رو در جبس بزرگ می کنند و برای مسابقه گوسفند می کشند و قرقی و ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۵
محله ما یافت آباد رو میگه ها!!!!! یه روزی یافت آّباد هم مثل دهکده المپیک یا تور دو فرانس تو دنیا معروف میشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۵
گوسفند را برای کبوتر سر برسدند؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟