ملکه الیزابت استعفای دیوید کامرون را پذیرفت

دیوید کامرون، نخست وزیر مستعفی بریتاینا با حضور در کاخ باکینگهام استعفای خود را به طوری رسمی به ملکه الیزابت دوم تقدیم کرد.
کد خبر: ۶۰۵۸۵۴
| |
3954 بازدید
دیوید کامرون، نخست وزیر مستعفی بریتاینا با حضور در کاخ باکینگهام استعفای خود را به طوری رسمی به ملکه الیزابت دوم تقدیم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، سخنگوی کاخ باکینگهام از پذیرش استعفای «دیوید کامرون»، نخست وزیر بریتانیا از سوی ملکه الیزابت خبر داد.

گفتنی است تلویزیون های بریتانیا لحظه ورود «کامرون» به کاخ باکینگهام را به صورت زنده پخش کردند. انتظار می رود مدت اقامت کامرون در دفتر خیابان داونینگ با ایراد یک سخنرانی کوتاه پس از استعفا به پایان برسد.

ملکه الیزابت، ترزا می را مامور تشکیل کابینه جدید کرد. به این ترتیب خانم ترزا می دومین زنی است که پس از مارگرت تاچر  نخست وزیر انگلیس می شود.

طبق روال قانونی کار در بریتانیا، «ترزا می»، نخست وزیر تازه انتخاب شده و رهبر حزب محافظه کار بریتانیا با دریافت حکم خود از ملکه می تواند به طور رسمی تشکیل کابینه دهد.

انتظار می رود «می» تا پایان شب چهارشنبه، نام اعضای کابینه خود را اعلام کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت