صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مردم جنس چینی را به تولید ایرانی ترجیح می‌دهند!

رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران می‌گوید: مردم به این دلیل به خرید جنس چینی روی می‌آورند که این کالاها در بسته‌بندی های فریبنده و شکیل و کامل عرضه می‌شود.
کد خبر: ۶۰۴۸۹۲
| |
6482 بازدید
|
رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران می‌گوید: مردم به این دلیل به خرید جنس چینی روی می‌آورند که این کالاها در بسته‌بندی های فریبنده و شکیل و کامل عرضه می‌شود.

به گزارش ایسنا، غلامرضا عباسی تاکید کرد: عوامل متعددی در تمایل و علاقمندی مردم به سمت کالاهای خارجی موثر است که اصلی ترین دلیل آن ارزان بودن آن است.

وی ادامه داد: متاسفانه واردات بی رویه به کشور، کارخانه‌ها، صنعت و اشتغال آسیب زده است و کشورهای خارجی و در راس آنها چین به خوبی فهمیده‌اند که ایرانیان از چه کالایی خوششان می‌آید همان را با قیمت نازل به بازارهای ما سرازیر می‌کنند.

این مقام مسئول کارگری با تاکید بر ضرورت اصلاح سیاستهای واردات کالا افزود: اگر این سیاستهای اصلاح و بازنگری نشود دیگر نمی‌توانیم تولیدات خود را سرپا نگه داریم و کارخانه‌های خود را یکی پس از دیگری از دست می‌دهیم.

عباسی با بیان اینکه باید به کیفیت تولید داخل اهمیت داده شود، ‌ اظهار کرد: اولین مرحله در داشتن تولید کیفی، توجه به نیروی انسانی، تامین نیازها و پرداخت حقوق و دستمزد مکفی و شایسته شان و منزلت نیروی کار است تا فقط به تولید فکر کند و به دنبال شغل دوم نرود و از کیفیت کار نزند.

به گفته رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور تولیدکنندگان باید هزنه تولید را کاهش دهند و روی بسته بندی محصولات خود بیش از پیش هزینه کنند تا برای مصرف کننده جذابیت خرید و مصرف داشته باشد.

وی تصریح کرد: روی بیشتر اجناسی که عرضه می‌شود ارزش افزوده زده شده و همین مبالغ کم کم جمع شده و به مصرف کنندگان و بنگاهها هزینه‌های زیادی را تحمیل می‌کند.

عباسی در پایان حمایت دولت از بنگاههای تولیدی و حفظ اشتغال موجود را خواستار شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۴
محمد
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
از جنس ايراني جز دروغ و گراني چيزي نديديم بهتر كه قدرت نگيرن اين ها وگر نه تبديل ميشن به شركتهاي سايپا 2 و ايران خودرو 3 و .....
منصور اميريان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
سلام. اين صحبت ايشان كه مي فرمايند مردم فريب ميخوردند توهيني بيش نيست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
احتمالاً منظور ايشان خريدن جنس های نامرغوب داخلی، با بالا بردن تعرفه واردات نيست، چون اين روش فقط منجر به قاچاق بيشتر کالا خواهد شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
شاید از روی ناچاری باشد نبودن جنس مشابه ایرانی .بالا بودن قیمت جنس ایرانی .ویاپایین بودن قدرت خرید
پاسخ ها
رضا اراکی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
تولید کننده های ایرانی به پیروی از مسوولین می خواهند یکشبه میلیاردر شوند به همین خاطر کیفیت را فدا کرده اند .
فائزه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
در مورد اجناس بی کیفیت ایرانی دفاعی ندارم، اما تولیداتی که در اونها حرفی برای گفتن داریم رو باید تایید کرد. من خودم در سفر به خارج، لباس و ...زیاد می خرم اما کفش بسیار به ندرت، باور کنید کفش چرم تبریز که از همین تهران خریدم، عالیه، چرا خارجی؟ اما جنسی هم که خوب نیست، خارجی می خرم . از اونجایی که که اجتاس چینی درجه یک به کشور ما وارد نمیشه، جنس ایرانی رو به این چینی های درجه دو و سه که وارد میشه ترجیح میدم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
جنس چینی هم کیفیتش بهتره و هم ارزانتره
ناشناس
|
Hong Kong
|
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
من تولید کننده هستم

اگر شهرداری ، صنایع ، محیط زیست ، جهاد کشاورزی ، بیمه و دارایی رو حذف کنیم کاری که چین به مدت 30 سال گذاشت کنار و تازه داره به محیط زیست می پردازه

می شود جنس با کیفیت و ارزان تولید کرد ولا غیر
حسين
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
برادر عزيز شما اگر جنس خوب بزني هيچ وقت مردم ديوانه نيست كالاي بي كيفيت چيني بخرد
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
خیر، چون ارزونه می خرند!!!
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
فرهنگ استعمارزدگي يك ملت اگر اين نيست پس چيست ؟
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی