صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تحصن رئیس مجمع نمایندگان خوزستان در استانداری

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی به دلیل مشکل آب کشاورزی و شرب مردم شادگان امروز در استانداری تحصن کرد.
کد خبر: ۶۰۴۶۹۵
| |
8643 بازدید
نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی به دلیل مشکل آب کشاورزی و شرب مردم شادگان امروز در استانداری تحصن کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حجت الاسلام مجید ناصری نژاد اظهار کرد: بیش از ۲۰ روز آب رودخانه جراحی قطع شده است و شاهد از بین رفتن نخیلات هستیم.

وی افزود: با اینکه آب جراحی قطع شده اما در بالادست آن، کشاورزان در حال کشاورزی هستند و این انصاف نیست که کشاورزی شادگان نابود شود، به همین خاطر به هر دری زدیم نتیجه نگرفتیم و تصمیم گرفتم تا زمانی که وضعیت آب شادگان حل نشود در استانداری تحصن کنم.

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: آب شرب نیز قطع است و در ایام رمضان و عید فطر مردم در سخت ترین شرایط به سر می برند و  ادامه این وضعیت باعث می شود مردم شادگان را ترک کنند چون آب که نیاز اولیه حیات است در آن وجود ندارد.

ناصری نژاد اذعان کرد: پیش از این نیز استاندار از شادگان بازدید کرد و مشکلات را به ایشان مطرح کردیم. 

وی اظهار داشت: پیشتر نیز همین مشکلات را به فرماندار و دیگر مسئولان مربوطه گزارش دادیم اما اقدامی صورت نگرفت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟