صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توزیع کتاب «عملیات انتحاری» در عربستان!

کد خبر: ۶۰۴۳۲۱
| |
4338 بازدید
براساس گزارشی که اخیراً منتشر شده، دولت سعودی مجوز انتشار یک کتاب حاوی مشوق‌هایی برای عملیات تروریستی و انتحاری، به صورت نامحدود و بدون ممیزی را صادر کرده و این کتاب وارد بازار کتاب عربستان و کتابخانه‌های این کشور شده است.

روزنامه «جمهوری اسلامی» افزود: این گزارش که رسانه‌های عراقی به نقل از الحیات انتشار داده‌اند، به فصل‌ها و موضوعات کتاب «الاعمال الفدائیه» از نظر محتوایی پرداخته است که در آن انواع فتاوا و دیدگاه‌های وهابیت درباره عملیات انتحاری و جنایتکارانه علیه کسانی که مرتد و کافر می‌خواندشان، درج شده است.

در این کتاب که سامی المحمود، مؤلف آن، به فتاوا و نظرات فقهی صدها تن از فقها استناد کرده، یک فصل ویژه احکام مربوط به انجام عملیات انتحاری توسط زنان وجود دارد.

در بخشی از این کتاب هدف قراردادن غیرنظامیان و شهروندان بیگناه و حتی خبرنگاران توجیه شده است.

بر اساس این گزارش، مدیر یک مرکز مطالعات و پژوهشی که منصور النقیدان معرفی شده، درخصوص این کتاب گفته است، این کتاب عاری از نیرنگ و فریب نیست اما مساله اینجاست که چگونه به این کتاب اجازه ورود به بازار و عرضه آن به کتابخانه‌ها را داده‌اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟