ترکیه شمال عراق را بمباران کرد
بمب افکن های ترکيه روز دوشنبه اهدافی را به قصد از بين بردن شورشيان حزب کارگران کرد( پ کا کا) در سه روستا در شمال عراق، بمباران کردند.
يک مقام امنيت مرزی عراق گفت که پنج هواپيما بين ساعت سه تا شش صبح به بمباران مناطقی در خاک عراق پرداختند، اما اين مقام اطلاعی از خسارات و تلفات احتمالی نداشت.
اين مقام مرزی عراق افزود که هواپيماهای ترکیه روستاهای خونرا، خوا کورک و برکوم را بمباران کرده اند.
جبار يوار، سخنگوی نيروی امنيتی پيشمرگ در ناحيه کردستان عراق گفت که هواپيماهای ترکيه منطقه خواکورک را به مدت سه ساعت بمباران کردند. وی ساعات بمباران را بين نيمه شب و سه صبح عنوان کرد.
ترکيه می گويد که سه هزار شورشی پ کا کا در کوهستان های منطقه شمال عراق هستند و از آنجا به خاک ترکيه هجوم می آورند.
صد هزار سرباز ترکيه همراه با تانک و توپخانه در مرزعراق مستقر هستند اما به رغم گذشت چند ماه از آرایش نیروهای نظامی ترکیه در مرز کردستان، هنوز حمله عمده ای برای تصرف مواضع شورشیان صورت نگرفته است.
ترکيه، آمريکا و اتحاديه اروپا، این گروه از شورشیان را در فهرست گروه های تروريستی قرار داده اند.


