صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اسکان تابستانی فرهنگیان تا شهریور ادامه دارد

کد خبر: ۶۰۴۰۸۰
| |
3005 بازدید
مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: اسکان تابستان فرهنگیان بعد از ماه مبارک از سر گرفته شده است و تا ۱۵ شهریور ادامه دارد.
 
به گزارش مهر، فرشید سیاری  درباره اسکان تابستان فرهنگیان گفت: اسکان تابستان فرهنگیان بعد از ماه مبارک از سر گرفته شده است و تا ۱۵ شهریور ادامه دارد.

وی افزود: تعرفه اسکان نسبت به عید و حتی سال گذشته تغییری نداشته و بیمه حوادث و مسئولیت مدنی برای همه میهمانان و عوامل اجرایی لحاظ شده است.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت:مراکز رفاهی و اردوگاه ها و به تعداد مورد نیاز مدارس  برای اسکان فرهنگیان تجهیز شده اند.

وی یاد آور شد:  نوسازی و بهسازی تجهیزات محل های اسکان در دستور کار بوده و انجام شده است.

سیاری یاد آور شد: برای تسهیل مسافرت همکاران در ایام تعطیلات عید سعید فطر سامانه رزرو اینترنتی از شنبه ۵ تیر ماه در اختیار فرهنگیان است تا محل اسکان مورد نظر خود را از ۱۰ تیر لغایت ۱۰ شهریور مشخص کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟