درگیری عوامل شهرداری تهران با دستفروشان

ماموران انضباط شهری شهرداری تهران ظهردوشنبه با دستفروشان میدان فاطمی درگیر شدند که این قضیه با وساطت مردم ختم به خیر شد.
کد خبر: ۶۰۳۳۱۹
| |
6899 بازدید
ماموران انضباط شهری شهرداری تهران ظهردوشنبه با دستفروشان میدان فاطمی درگیر شدند که این قضیه با وساطت مردم ختم به خیر شد.

به گزارش ایرنا از میدان فاطمی، این درگیری بین دو گروه از ماموران انضباط شهری شهرداری تهران با دو بساط گردان میوه فروش رخ داد.
 
بر اساس این گزارش پنج تن از ماموران شهرداری به منظور بردن چرخ و بساط دو دستفروش اقدام کردند که این اقدام با مقاومت دستفروشان و زد و خورد همراه شد.
مردم در صحنه نیز به کمک دستفروشان رفته و اجازه بردن چرخ و بساط آنها را به ماموران شهرداری ندادند.
 
این درگیری دقیقا مقابل درب وزارت کشور جنب مسجد نور در خیابان فاطمی رخ داد و مردم حاضر در محل به حمایت از دستفروشان پرداختند و در نهایت با همیاری آن دستفروشان از محل متواری شدند.
 
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی