صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

از 10 مقام بلند پایه پلیس افغانستان بازجویی شد

منابع خبری افغانستان اعلام کردند: 10 مقام بلند پایه وزارت کشور در رابطه با حمله انتحاری روز پنجشنبه گذشته در کابل که در آن 32 افسر پلیس کشته و 79 تن دیگر زخمی شدند تحت بازجویی قرار گرفتند.
کد خبر: ۶۰۳۰۰۹
| |
3660 بازدید
به گزارش ایرنا، خبرگزاری «جمهور» افغانستان روز یکشنبه اعلام کرد که بیش از 10 تن از مقام‌های وزارت کشور در ارتباط با آن حمله انتحاری مورد بازجویی قرار گرفته اند.
 
براساس این گزارش مقامات بلند پایه وزارت کشور که برخی ژنرالان (ارتشبد) نیز شامل آن می شود و وظیفه آنان مرتبط با مراکز آموزشی افسران پلیس هستند تحت بازجویی قرار گرفتند.
 
روز پنجشنبه هفته گذشته پنج خودرو نیروهای پلیس که گفته می شود حامل 500 افسر پلیس بود، در منطقه «قلعه حیدرخان» از توابع شهرستان «پغمان» استان کابل در غرب شهر کابل در منطقه موسوم به «کمپنی» هدف حمله مهاجمان انتحاری قرار گرفت که در نتیجه 32 افسر کشته و 79 تن دیگر نیز زخمی شدند.
 
گزارش های ضد و نقیضی در باره این حمله منتشر شد بطوریکه برخی از شاهدان عینی گفتند که بمب های از قبل جاسازی شده در خود خودروهای حامل پلیس منفجر شده است و برخی دیگر گفته اند که افرادی در بیرون از مراکز آموزشی به این خودرو داخل شده و در مسیر خود را در داخل خودروها منفجر کرده اند، اما وزارت کشور افغانستان گفته است که این حمله با استفاده از خودروهای بمب گذاری شده صورت گرفته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟