صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعلام آمادگی رزمندگان نداجا برای اعزام به سوریه

کد خبر: ۶۰۲۵۷۸
| |
6740 بازدید
|
۵
فرمانده نیروی دریایی ارتش از اعلام آمادگی 2 گروه از رزمندگان این نیرو برای دفاع از حرم اهل بیت(ع) در سوریه خبر داد.

به گزارش فارس امیر دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اهمیت مقابله با تروریست‌های تکفیری و دفاع از حرم اهل بیت (ع) در سوریه اظهار داشت: ما در نیروی دریایی ارتش از 2 گروه گزارش داریم که درخواست اعزام برای دفاع از حرم اهل بیت(ع) را دارند.

وی تأکید کرد: طبیعتا تصمیم اعزام برای این موضوع توسط سلسله مراتب صورت می‌گیرد و تاکنون دستوری مبنی بر اعزام از نیروی دریایی نداشته‌ایم. البته این آمادگی در پرسنل نیروی دریایی وجود دارد.

به گزارش فارس، بیش از 5 سال است که سوریه درگیر جنگ با گروه‌های تکفیری شده و این گروه‌ها آسیب زیادی را به مسلمانان وارد کرده‌اند لذا مستشاران سپاه پاسداران برای کمک به ارتش و مردم سوریه و دفاع از حرم آل الله در این کشور حاضر شده‌اند.

طی ماه‌های گذشته برخی نیروهای تیپ ویژه نوهد نیروی زمینی ارتش نیز برای کمک مستشاری به سوریه اعزام شده‌ بودند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
نه دیگه بیشتر از این نیروهای متخصص رو از دست ندیم...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
لطفا سر مرزهای خودمان مستقر شوید تا اعضای وابسته داعش در تهران و سمنان دستگیر نشوند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
جنگ سوریه به ما چه ربطی داره؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
کاش حقوق این مستشاران رو هم خود سوریه پرداخت کنه نه مردم ایران
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۳
معطل چی هستین ؟ بجنبین دیگه ، برین پدر این اسرائیلیها رو در آرین و داعشی های کثیف رو بریزین تو دریا غذای کوسه ها شن .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟