صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حقوق ۵۷ میلیونی صفدر حسینی یک "بمب" بود

عبدالله ناصری: ۳ هزار فیش حقوقی نجومی در دولت وجود دارد!

یک عضو ارشد جریان اصلاح‌طلب طی گفت‌وگویی به‌طور ضمنی خبر داده که ۳هزار فیش حقوقی نجومی در دولت روحانی وجود دارد.
کد خبر: ۶۰۱۸۵۴
| |
4390 بازدید
|
۳
یک عضو ارشد جریان اصلاح‌طلب طی گفت‌وگویی به‌طور ضمنی خبر داده که ۳هزار فیش حقوقی نجومی در دولت روحانی وجود دارد.

به گزارش تسنیم، عبدالله ناصری عضو شورای مشورتی اصلاح طلبان و عضو بنیاد باران در گفت‌وگو با روزنامه وقایع اتفاقیه در ارتباط با انتقادات منتقدان دولت نسبت به فیش‌‌های حقوقی نجومی در دولت یازدهم گفته است که "رقبای انتخاباتی روحانی به 3 هزار فیش حقوقی دست یافته و تلاش دارند در بزنگاه‌ها منتشر کنند".

عضو ارشد جریان اصلاح طلب نگفته که این فیش‌ها مشخصاً در اختیار چه کسی و چه گروهی است اما گفته که این فیش‌ها هم‌اکنون در اختیار جریان رقیب دولت است. به نظر می‌رسد این گفته‌های عبدالله ناصری در راستای عملیات روانی علیه منتقدان دولت است با این حال وی در همین گفت‌وگوی خود از خبری رونمایی می‌کند که تاکنون گفته نشده بود.

گفته‌های ناصری در حقیقت به این معناست که ماجرای رسوایی دریافت‌های کلان در دولت یازدهم محدود به فیش‌های افشاشده نیست، بلکه 3 هزار فیش از جنس نجومی وجود دارد. ناصری ادعا کرده منتقدان دولت به این فیش‌ها دسترسی پیدا کرده‌اند و بنا دارند آرام آرام آن را منتشر کنند. 

تاکنون هیچ گروه اصولگرا و منتقد دولت ادعا نکرده بود که تعداد مدیران دریافت‌کننده حقوق‌های نجومی در دولت یازدهم به 3 هزار نفر می‌رسد؛ اما به نظر می‌رسد این عضو ارشد جبهه اصلاح‌طلبان به اخبار بیشتری درباره این حقوق‌ها دسترسی دارد و مهمترین نگرانی دولت و اصلاح‌طلبان آن است که باقی این فیش‌ها نیز در آینده منتشر شود. 

ناصری گفته است: ما خبرهایی که داریم مدت‌ها است که آنها به این فیش‌ها دست پیدا کردند و "تعداد آنها نیز زیاد است" و در بزنگاه مناسبی هم آن را منتشر کردند.

وی با اشاره به فیش حقوقی 57 میلیون تومانی صفدر حسینی رئیس صندوق توسعه ملی، این مسئله را "یک بمب" نامیده است که دولت حسن روحانی با آن "خیلی عادی" برخورد کرده است. به‌گفته وی، "یک مدیر بیمه استعفا کرد و یک مدیرعامل بانک هم برکنار شد، اتفاق دیگری نیفتاد".
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۳
عسگری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
آقا بحث این دولت اون دولت نیست غالب مدیران محترم دولتی از اول تا حالا مشغول خوردن و بردن و استفاده از انواع رانت ها بوده اند و هستند و در آینده هم خواهند بود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
بازگشت به خزانه عمومی درخواست همه ملته
نه بی تفاوتی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
به نظرم این فیش حقوقی مثل اختلاس یا رشوه گیری مدیران یا رانتخواری نیست که بگیم غفلت شده از دستمون در رفته
یه چیز روشنیه
ثبت شده س
باید با همه عواملش برخورد قاطع و شفافی بشه
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟