صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ایندیپندنت خطاب به کشورهای نفتی:

نفت را رها کنید، پیش از آنکه نفت شما را رها کند

هیچ اندیشیده‌اید اگر نفت تمام شد، چه سرنوشتی دارید؟ هیچ می‌دانید هشتصد حوزه نفتی در سراسر جهان در حال تمام شدن هستند و پس از آن برای سیر کردن شکم ملت‌هایتان باید چگونه به قدرت ادامه دهید؟
کد خبر: ۶۰۱۷۹
| |
16674 بازدید

نفت به جز اینکه برای کشورهایتان دردسر ایجاد کند، خاصیت دیگری ندارد!

روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت»، در گزارشی خطاب به سران کشورهای تولید کننده نفت نوشت: نفت به جز اینکه برای کشورهایتان دردسر ایجاد کند، خاصیت دیگری ندارد!

این روزنامه افزود: بهتر است نفت و درآمدهای آن را رها کنید، پیش از آنکه نفت شما را رها کند و فقر را برای کشورهایتان به ارمغان آورد.

ایندیپندنت در ادامه با شیوه‌ای نصیحت گونه می‌نویسد: هیچ اندیشیده‌اید اگر نفت تمام شد، چه سرنوشتی دارید؟ هیچ می‌دانید هشتصد حوزه نفتی در سراسر جهان در حال تمام شدن هستند و پس از آن برای سیر کردن شکم ملت‌هایتان باید چگونه به قدرت ادامه دهید؟

این گزارش در ادامه به نقل از «تونی هاورد»، رئیس شرکت بزرگ نفتی انگلیسی «بی.پی» یادآور می‌شود: ذخایر نفتی به زودی به پایان خواهد رسید، اما آن روز فردا نیست، ولی فردای 42 سال دیگر خواهد رسید و کشورهای نفتی باید از امروز در اندیشه فردای خود باشند.

هرچند عملکرد استعماری انگلیسی‌ها در تاریخ به گونه‌ای بوده که سبب شده است کشورهای دارای منابع و ذخایر انرژی نسبت به مواضع و تحلیل‌های آنان بدبین باشند، در این موضوع ویژه، فارغ از نیت و هدف طرح آن از سوی این کشور دارای سوابق استعماری، به نظر می‌رسد هشدار داده شده، موضوعی جدی و قابل تأمل باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
دست گربه به گوشت نمي رسه ميگه گوشت مونده؟؟؟؟
ناشناس
|
Canada
|
۱۷:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
نرود ميخ آهني در سنگ
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
کاربر عزیز تذکر شما به جا بود اشتباه تایپی در نام شرکت انگلیسی اصلاح شد.(با سپاس تابناک)
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
حرف حق حساب نداره
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
جناب آقای این دی پن دنت -- این تازه اولشه بخون بدقت که این میدون سربزنگاه انتخاب وزیر کشف شده . ميدان جديد كشف شده را يكي از غني ترين ميدان­هاي كشف شده طي ساليان اخير قلمداد مي‌كنند، لازم به ذكر است طي چهار سال گذشته 17 ميدان نفتي در كشوركشف شده است.

براساس اين گزارش، اطلاعات موجود حاكي از وجود 20 هزار و 591 ميليارد بشكه در محل مورد اكتشاف دارند كه انتظار مي‌رود كشف ميعانات گازي درجا و كشف هيدروكربور مايع درجا به ترتيب سه هزار و 692 ميليارد بشكه و 24 هزار و 283 ميليارد بشكه برسد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۷ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
جداً
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
کار به کسی که حرف زده نداریم.اما حرفش درست است.
موضوع بسیار جدی است.
من چند بار پیش خودم این سوال رو مطرح کردم. اما جوابی براش نیافتم که بعدش باید چی کار کنیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۶ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
ممنون که ایشون گفت.خودمون نمی دونستیم.این انگلیسی ها حرف حق به نفع جهان سوم نمی رنن خیالتون راحت.در ضمن مطمئن باشن نفت که تموم بشه ازشون میزنیم جلو
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
بلاخره تمام شدنی هست.این که واقعیت هست.
امیدوارم این قدر از چین چنس دیگه وارد نکنیم.

باور کنید اگر کیفیت و طراحی و ... . جنس داخل بره بالا.
چرا من برم جنس خارجی بخرم؟
یک نمونه خیلی ساده لباسشویی هست. شما جنس داخل رو ببیند. اصلا ریخت و قیافه ندارد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
فعلا که داریم آقای روباه پیر!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟