روني در رديف پلاتيني و زيدان است
سرمربي تيم بيرمنگام انگليس گلزن 23 ساله و مليپوش منچستريونايتد را بازيكني در رديف بزرگان گذشته فوتبال دنيا خواند.
به گزارش فارس و به نقل از روزنامه ديليميرر "آلكس مكليش " گفت: وين روني، استعدادي ناب و بزرگ و در عين حال بازيكني با جوهره ذاتي است.
اين مربي كه تيمش يكشنبه شب در ديدار اول خود در فصل 2010 -2009 ليگ برتر در اولدترافورد يك بر صفر مغلوب منچستريونايتد با گلزني روني شد، در كنفرانس مطبوعاتي پس از اين ديدار به تحسين مهاجم حريف كه سرنوشت بازي را عوض كرد، پرداخت.
وي عنوان كرد: وقتي به گذشته فوتبال دنيا نگاه مي كنيم، بزرگاني همچون زيدان و پلاتيني را ميبينيم. ستارگاني كه به طور ذاتي خيره كننده بودند. فكر مي كنم وين روني نيز در رديف آنها باشد. در همين بازي روني استعداد خود را در يك لحظه نشان داد و با گلي كه براي منچستر زد، عصاي دست تيمش شد.
مكليش در مورد تيمش گفت: با وجود باخت از تيمم بسيار راضي هستم. بازيكنان من در حد بالايي بازي كردند. با چنين كيفيتي بايد به سراغ بازيهاي بعدي برويم و در اوج باقي بمانيم.


