کمالوندی خبر داد:

ازسرگیری مذاکرات با چین درمورد راکتور اراک

سخنگوی سازمان انرژی اتمی از ازسرگیری مذاکرات هیأت حقوقی و فنی این سازمان با هیأت چینی درباره بازطراحی راکتور اراک خبر داد.
کد خبر: ۵۹۹۴۰۷
| |
3979 بازدید
سخنگوی سازمان انرژی اتمی از ازسرگیری مذاکرات هیأت حقوقی و فنی این سازمان با هیأت چینی درباره بازطراحی راکتور اراک خبر داد.

بهروز کمالوندی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اعلام این خبر افزود: در ادامه مذاکرات هیأت‌های سازمان‌های انرژی اتمی ایران و چین که چندی پیش در پکن برگزار شد این مذاکرات از روز دوشنبه در وین از سرگرفته شده است.

بر اساس توافق هسته‌ای که یک سال پیش به دست آمد ایران و ۱+۵ توافق کردند تا راکتور تحقیقاتی ۴۰ مگاواتی اراک با همکاری ایران، چین و دیگر کشورهای گروه ۱+۵‌ باز طراحی شود. در همین چارچوب طی یک سال گذشته در رفت و آمدهای متعدد هیأت‌های ایرانی و چینی به تهران و پکن و یا در حاشیه ملاقات‌های دوجانبه گفت‌وگوهای فنی و حقوقی در این زمینه در حال انجام است. هم‌چنین در سفر رییس‌جمهور چین به ایران قراردادی میان ایران و چین در رابطه با بازطراحی راکتور اراک امضا شد.

پژمان رحیمیان، سرپرست هیات فنی سازمان انرژی اتمی را در مذاکرات با هیأت چینی در وین برعهده دارد و هم‌چنین کارشناسان وزارت خارجه و نمایندگی ایران در آژانس از جمله بعیدی‌نژاد، مدیر کل سیاسی و امنیت بین‌الملل وزارت خارجه، هیأت مذاکره کننده ایران را در وین همراهی می‌کنند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی