میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

لاریجانی آزادسازی فلوجه را تبریک گفت

رئیس مجلس شورای اسلامی آزادسازی شهر فلوجه را به سلیم الجبوری رییس نمایندگان عراق تبریک گفت.
کد خبر: ۵۹۸۷۱۳
| |
3894 بازدید

رئیس مجلس شورای اسلامی آزادسازی شهر فلوجه را به سلیم الجبوری رییس نمایندگان عراق تبریک گفت.

به گزارش ایسنا، متن کامل پیام علی لاریجانی به شرح زیر است:

با سلام و تحیت

بسیار خوشوقت می‌باشم که پیروزی درخشان و شجاعانه ارتش و نیروهای مردمی و ضدتروریست به همراه عشایر عراقی در نبرد علیه تروریست‌های تکفیری که باعث آزادسازی شهر پراهمیت فلوجه گردید را به جنابعالی، دولت، نمایندگان پارلمان و ملت دوست و برادر عراق، به ویژه رزمندگان قدرتمند تبریک و شادباش عرض کنم.

این افتخار در نتیجه اتحاد و همبستگی دولت و تمامی گروه‌ها و جناح‌های سیاسی و مردمی کشور عراق و انسجام ملی با توکل بر خدا علیه نیروهای متخاصم تروریستی و افراطی حاصل گردید، که ان‌شاءالله با ادامه همین روند و وحدت بوجود آمده شاهد نابودی و شکست کامل دشمنان ملت عراق باشیم.

اینجانب از سوی خود و نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن اظهار خوشحالی و تبریک مجدد این پیروزی غرورانگیز به جنابعالی و سایر اعضای مجلس و آرزوی توفیق برای دولت، ملت و پارلمان کشور دوست و برادر، امیدوارم در آینده شاهد استقرار امنیت و آسایش کامل در عراق یکپارچه و متحد باشیم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت