صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اظهارات دادستان تهران درباره یک گزارش

جعفری دولت آبادی به خبری که اخیراً با عنوان «24 ساعت لعنتی» در یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار درج شده است اشاره کرد و گفت: با پی‌گیری این دادستانی مشخص شد که خبر مذکور کذب بوده و با اعلام شکایت سازمان زندان‌ها مدیر مسئول این نشریه تحت تعقیب قضایی قرار گرفته است.
کد خبر: ۵۹۷۷۲۲
| |
5133 بازدید

به گزارش میزان، دادستان عمومی و انقلاب تهران در مورد درج مطالب کذب و خلاف واقع توسط رسانه‌ها و فضای مجازی، در ذکر مثال، به خبری که اخیراً با عنوان «24 ساعت لعنتی» در یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار درج شده است اشاره کرد و گفت: با پی‌گیری این دادستانی مشخص شد که خبر مذکور کذب بوده و با اعلام شکایت سازمان زندان‌ها مدیر مسئول این نشریه تحت تعقیب قضایی قرار گرفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟