صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رونمایی از نفیس‌ترین قرآن جهان در تهران

مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم عصر روز دوشنبه بیست و چهارم خرداد با حضور علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مصلی تهران برگزار شد.
کد خبر: ۵۹۷۶۰۵
| |
18061 بازدید

مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم عصر روز دوشنبه بیست و چهارم خرداد با حضور علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مصلی تهران برگزار شد.

به گزارش عصر ایران، در این نمایشگاه از یک قرآن دست نویس رونمایی شد که به گفته مسوولان، نفیس‌ترین قرآن کتابت شده جهان اسلام است.

به گفته آنان این قرآن ‌‌‌پس از 18 سال تلاش، امروز 24 خردادماه همزمان با مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن رونمایی شد.

کاغذی که برای کتابت این قرآن به کار رفته است دست ساز زرافشان است و نگارش آن به خط ثلث یکی از زیباترین خطوط و عروس خطوط اسلامی انجام شده است.

همچنین، کار کتابت این قرآن نفیس توسط غلامرضا ماهرویی، متخصص خط ثلث انجام شده است. این قرآن هر صفحه‌اش تذهیب مخصوص به خود را دارد که آن را از دیگر قرآن‌ها متمایز کرده است.

مجید صادق زاده، مدیر تذهیب پروژه و رسول معتمدی، مدیر پروژه کتابت نفیس ترین قرآن جهان اسلام هستند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟