صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شروع عملیات جدید نظامی در جنوب موصل

نیروهای عراق از بامداد امروز (یکشنبه) یک عملیات جدید در بخش 'القیاره' در جنوب موصل مرکز استان نینوا در 400 کیلومتری شمال بغداد آغاز کردند.
کد خبر: ۵۹۷۰۶۷
| |
2861 بازدید

به گزارش ایرنا، 'حمادی سلطان' استاندار نینوا امروز در بیانیه ای اعلام کرد که در این عملیات، لشکر زرهی ارتش عراق مشارکت دارد.
از طرفی فرمانده عملیات نینوا گفته است که عملیات در منطقه 'الحاج علی' از توابع 'القیاره' آغاز شده و هدف از آن آزادسازی هفت روستا در این منطقه از تصرف تروریست های داعش است.
سرلشکر 'نجم الجبوری' به خبرگزاری 'الفرات نیوز' عراق اعلام کرده که از ابتدای شروع این عملیات در ساعات اولیه امروز، 50 عنصر داعشی به هلاکت رسیده اند.
وی اضافه کرد که این عملیات با مشارکت نیروی هوایی عراق و پوشش هوایی ائتلاف بین المللی به سرکردگی آمریکا اجرا می شود.
از طرفی فرماندهی عملیات نینوا در بیانیه ای اعلام کرده که روستای 'خرائب جبر' از توابع بخش القیاره تاکنون آزاد شده و هم اکنون نیروهای عراقی در حال پیشروی به سمت روستای مهم 'الحاج علی' در جنوب موصل هستند.
این عملیات جدید نظامی همزمان با نزدیک شدن پایان عملیات فلوجه و آزادی این شهر راهبردی از تروریست های داعش آغاز شده است.
موصل مرکز استان نینوا دو سال قبل در دهم ژوئن 2014 به تصرف گروه تروریستی داعش در آمده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟