صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عدم اجرای قانون مبارزه با قاچاق؛ چالش اصلی تولید!

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به کم کاری دولت در اجرای قانون مبارزه با قاچاق کالا گفت: عدم اجرای این قانون چالش اصلی تولید در حوزه اقتصاد کشور است!
کد خبر: ۵۹۶۶۹۹
| |
2522 بازدید

محمدرضا پورابراهیمی در "صبح و گفت و گو" رادیو گفت وگو با اشاره به مشکلات ناشی از فرهنگ عمومی در خرید کالای قاچاق اظهار کرد: «مردم باید بدانند هرگونه کالای خارجی که می خرند که بصورت قاچاق وارد شده، بخشی از اشتغال کشور را تحت تاثیر قرار می دهد!»

وی ادامه داد: «طرف دیگر ناظر بر رعایت مقررات قانونی است که در قوانین نیز دیده شده و بدلیل عدم رعایت قانون، دچار چالش جدی هستیم.»

پورابراهیمی تصریح کرد: «باید از مسئولان حوزه اجرا بخواهیم که آخرین وضعیت اجرای قانون مبارزه با قاچاق کالا [در چه سطحی است]! و متاسفانه بعد از اینکه دولت مکلف بوده ظرف 6 ماه آئین نامه های این قانون را تصویب کند، این مفاد یا نوشته نشده یا تصویب! و یا اجرایی نشده است.»

وی خاطرنشان کرد: «مجلس فقط می تواند نظارت کند و مسائل را برای پیگیری به دستگاه قضا ارجاع دهد و دولت باید خود را مکلف بداند و پای این قضیه بایستد چراکه عدم اجرای این قانون چالش اصلی تولید در حوزه اقتصاد کشور است!»

همچنین محمد طحان پور، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با بیان اینکه قاچاق لوازم خانگی در زمانی خاص صورت می گیرد و جلوی چشم انجام نمی شود، اظهار کرد: «باید جلوی ورود کالاهای قاچاق در گلوگاه ها گرفته شود.»

وی با بیان اینکه نهادهای دیگری نیز وظیفه جلوگیری از قاچاق کالا را دارا هستند، ادامه داد: «در این راه هیچ کمکی به ما نمی شود و هیچ بودجه ای در اختیارمان قرار نمی گیرد.»

طحان پورهوشیاری مردم در مواجهه با قیمت پایین کالا و پرهیز از خرید کالای قاچاق را متذکر شد و گفت: «بارها از خریداران درخواست کرده ایم از واحدهایی خریداری نمایند که دارای پروانه کسب هستند و در فاکتور فروشنده را موظف کنند تا درج نماید که خدمات پس از فروش کالا،مختصِ کدام شرکت است!»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟