صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

غرق شدن دو نفر در رودخانه مرزن‌آباد بخاطر سلفی

رئیس جمعیت هلال‌احمر چالوس از غرق شدن یک خواهر و برادر هنگام گرفتن عکس سلفی و سقوط به رودخانه مرزن‌آباد خبر داد.
کد خبر: ۵۹۴۸۶۹
| |
9378 بازدید
|
۵

رئیس جمعیت هلال‌احمر چالوس از غرق شدن یک خواهر و برادر هنگام گرفتن عکس سلفی و سقوط به رودخانه مرزن‌آباد خبر داد.

به گزارش مهر، کردگار محمودی فر در گفتگو با مهر با اعلام این خبر و تشریح جزئیات حادثه گفت: یکی از اعضای یک خانواده تهرانی که برای تعطیلات کنار رودخانه مرزن‌آباد و در منطقه چشم‌انداز «لارک» مرزن‌آباد حضور داشتند برای گرفتن عکس سلفی بالای یک صخره سنگ ایستاد که براثر سرخوردگی دچار حادثه شد و به داخل رودخانه سقوط کرد.

وی افزود: پس‌ازآنکه زهرا شاهسوند ۲۲ ساله دچار حادثه و غرق شدگی در رودخانه شد و برادر وی نعمت شاهسوند ۳۵ ساله مبادرت به نجات خواهر کرده که متأسفانه در این حادثه این فرد نیز غرق می‌شود.

رئیس هلال‌احمر چالوس با اشاره به اعزام چهار اکیپ هلال‌احمر برای یافتن اجساد غرقی‌ها گفت: پس از اعلام حادثه و بعد از چند ساعت، جسد زهرا شاهسوند توسط تیم‌های هلال‌احمر چالوس از داخل آب بیرون آورده شده اما همچنان برای یافتن جسد مرد حادثه‌دیده ادامه دارد.

وی تأکید کرد: خروشان و پر آب بودن رودخانه و دمای آب و بستر صخره‌ای رودخانه باعث شده تا روند یافتن جسد به‌کندی پیش برود اما همچنان با تلاش اعضای هلال‌احمر ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۵
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۶
خدا رحمتشون کنه
ای کاش فرهنگ استفاه از هر فناوری پیش از ورود اون محصول به کشور وارد و فراگیر می شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۶
دورود بر هر چي برادر با غيرته روحش شاد و امان از دست هرچي دختره سر به هواست اونم روحش شاد
سپیده
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۶
چه دردناک! خدا رحمتشون کنه و به خانواده هاشون صبر بده. مخصوصا اگر متاهل بودند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۶
ما ایرانیا جنبه هیچیو نداریم!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۶
این دو نفر از بستگان بنده بودن اصلا هم بخاطر سلفی نبوده و متاسفانه برای هیجان خبر هرچیزی مینویسند.دختر ۲۲ساله و برادر ۲۶ ساله نه ۳۵ ساله
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟