صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کشته و زخمی‌شدن بیش از ۱۴۰ داعشی در فلوجه

فرماندهی عملیات بغداد اعلام کرد که بیش از ۱۴۰ نفر از عناصر داعش در درگیری‌های فلوجه کشته و زخمی شده‌اند.
کد خبر: ۵۹۳۰۰۹
| |
4679 بازدید
فرماندهی عملیات بغداد اعلام کرد که بیش از ۱۴۰ نفر از عناصر داعش در درگیری‌های فلوجه کشته و زخمی شده‌اند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، فرماندهی عملیات مشترک عراق اعلام کرد که نیروهای عراقی ضربه سختی را به عناصر داعش وارد کردند. فرمانده عملیات فلوجه گفته که نیروهای الحشد الشعبی از منطقه «الکرمه» فلوجه عقب نشینی کردند و کنترل آن را به فرماندهی عملیات بغداد واگذار کردند.

شبکه تلویزیونی المستقبل گزارش داد که فرماندهی عملیات بغداد اعلام کرد که بیش از 140 نفر از عناصر مسلح داعش از جمله «ماهر البیلاوی» در درگیری های شدید فلوجه کشته و زخمی شدند.

«محمل الغبان» وزیر کشور عراق نیز اعلام کرد که حدود 5 هزار نفر از نیروی های سرویس ضد تروریسم برای مشارکت در عملیات آزادسازی به سمت اطراف شهر فلوجه حرکت کردند.

از سوی دیگر، جنگنده‎های عراقی عناصر داعش را در مسیر بین فلوجه و الصقلاویه در اطراف روستای المحتار هدف قرار دادند که در پی آن تعدادی از سرکردگان برجسته این گروه تروریستی در محور البوشحل کشته شدند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟