صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ثبت کمترین قیمت ۲ ماه گذشته برای طلا در معاملات امروز

اونس جهانی با توجه به احتمال افزایش نرخ بهره بانکی آمریکا طی ۲ ماه آینده، در معاملات امروز کمترین قیمت در ۸ هفته گذشته را ثبت کرد.
کد خبر: ۵۹۲۶۱۶
| |
3105 بازدید
اونس جهانی با توجه به احتمال افزایش نرخ بهره بانکی آمریکا طی ۲ ماه آینده، در معاملات امروز کمترین قیمت در ۸ هفته گذشته را ثبت کرد.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، به دنبال تقویت انتظارات برای افزایش نرخ بهره بانکی آمریکا طی 2 ماه آینده، قیمت طلا به کمترین قیمت در 8 هفته گذشته رسید و در مسیر ثبت بیشترین کاهش هفتگی در 9 هفته گذشته قرار گرفت.

با افزایش ارزش بازارهای بورس آسیا و شاخص دلار (که ارزش این ارز را در برابر 6 ارز مهم بین المللی می سنجد) از جذابیت طلا کاسته شد و این دو عامل نیز از عوامل تضعیف قیمت طلا عنوان شده اند.

هر اونس طلا پس از کاهش به کمترین رقم از ابتدای آوریل در ساعات اولیه معاملات 1.02 دلار افزایش یافت و 1220.82 دلار فروخته شد.

طلا تاکنون 2.5 درصد از ارزش خود را در این هفته از دست داده است و در آستانه ثبت بیشترین کاهش هفتگی از 25 مارس قرار دارد.

جرومی پاول، یک عضو کمیته تعیین نرخ بهره بانکی فدرال رزرو  روز پنجشنبه گفت:احساس می کند اقتصاد آمریکا در حال تثبیت و رسیدن به اهداف تعیین شده بانک مرکزی برای نرخ تورم است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟