میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

روسیه ارسال سلاح به ارمنستان را آغاز کرد

روسیه در اقدامی که بعید نیست تنش‌های میان باکو-ایروان را تشدید کند، مقادیری سلاح برای ارتش ارمنستان ارسال کرده است.
کد خبر: ۵۹۱۱۸۰
| |
6875 بازدید

روسیه در اقدامی که بعید نیست تنش‌های میان باکو-ایروان را تشدید کند، مقادیری سلاح برای ارتش ارمنستان ارسال کرده است.

به گزارش فارس به نقل از اینترفاکس، «هویک آبراهامیان» نخست‌وزیر ارمنستان امروز از شروع ارسال تسلیحات روسیه به کشورش خبر داد.

آبراهامیان از میزان و نوع این تسلیحات خبری نداده ولی با توجه به تنش خونین اخیر میان ایروان و باکو، بعید نیست که این خبر با اعتراض آذربایجان روبرو شود.

آذربایجان و ارمنستان سال‌هاست که بر سر منطقه قره‌باغ با یکدیگر درگیری دارند.

قره‌باغ بر اساس تقسیمات به رسمیت شناخته‌شده بین‌المللی، قره‌باغ بخشی از آذربایجان است ولی ارمنستان سال‌هاست بر اساس ترکیب قومیتی اکثراً ارمنی این منطقه، اصرار دارد که قره‌باغ به صورت یک منطقه خودمختار و خارج از حوزه قضایی باکو اداره شود.

ماه گذشته این زخم کهنه برای چندمین بار در 3 دهه پس از فروپاشی شوروی، سر باز کرد و طرفین درگیری خونینی با هم داشتند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت