صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کشته شدن ۷۰ داعشی بر اثر درگیری داخلی

بر اثر درگیری داخلی بین نیروهای داعش در شهر الرقه واقع در شرق سوریه ۷۰ تن از نیروهای این گروه تروریستی کشته شدند.
کد خبر: ۵۹۱۱۳۷
| |
6374 بازدید
بر اثر درگیری داخلی بین نیروهای داعش در شهر الرقه واقع در شرق سوریه ۷۰ تن از نیروهای این گروه تروریستی کشته شدند.

به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه خبری العهد، دفتر رسانه‌ای اتحاد میهنی کردستان اعلام کرد، دو گردان از داعش در شهر الرقه واقع در شرق سوریه به شدت با هم درگیر شدند که بر اثر آن 70 تن از عناصر دو طرف کشته شدند.

دفتر رسانه‌ای اتحاد میهنی کردستان در بیانیه ای اعلام کرد: بر اساس اخباری که شاهدان از شهر الرقه روایت کرده‌اند دو گردان البغدادی و الکاظمی به شدت با هم درگیر شدند و 70 تن از آنها کشته شدند که تمامی کشته شدگان اتباع بیگانه ای هستند که برای پیوستن به داعش وارد سوریه شده‌اند.

نیروهای موسوم به واحد‌های حمایت از کردها روز جمعه از شروع عملیات آزادسازی الرقه مرکز اصلی داعش در سوریه خبر داده بودند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟